Jeg er tilbake!


05.07.2016 kl.23:45
 

God kveld alle søte,fantastiske og flotte lesere der ute!

For de som ikke har følgt meg tidligere så kan jeg fortelle at jeg tidligere sto bak bloggen morogmamma.blogg.no. Det var en blogg jeg og min daværende samboer hadde sammen hvor vi ville skrive om det å være donorforeldre. For ganske nøyaktig ett år siden gikk vi fra hverandre og bloggen ble lagt ned. Men nå er jeg tilbake!

Jeg er tilbake med nytt bloggnavn, nye blogginnlegg, nye synspunkter og ikke minst enda mer nye spennende mål. 

 

 

Bloggen min kommer til å handle om:

 

Donormamma:

Jeg kommer til å skrive en del om det å være en donormamma og ikke minst alenemamma. Det er flere positive sider, men også noen negative sider som jeg kommer til å dele med dere. Det er flere der ute som er alene og ønsker barn, og det er også flere par av samme kjønn som ønsker barn men ikke vet hvordan de skal gå frem. Derfor kommer jeg nok også til å skrive litt om fremgagsmåten. 

Donorbarn:

Sønnen min Adrian som akkurat fylte 2 år begynner i barnehage nå i august. Nå er han ikke så veldig gammel så jeg tror nok ikke akkurat at han kommer til å få noen kommentarer på det å være et donorbarn av de andre barna enda. Men jeg er faktisk spendt på hvordan foreldrene til de andre barna vil komme til å se på dette og ikke minst personalet i barnehagen. Selv trodde jeg ikke at det var så mange med fordommer mot dette lenger. Men forrige gang jeg blogget så fikk jeg noen kommentarer som fikk meg til å åpne øynene. Nå vet jeg at det faktisk er noen der ute enda med fordommer, og jeg lurer på om noen av disse tilfeldigvis dukker opp nå de neste årene.

Mammakroppen:

Jeg kommer til å skrive en del om mammakroppen. Det er flere der ute som både har fått barn og som også ikke har fått barn som sliter med vekten og eller selvtilliten. Mange føler at de har prøvd absolutt alt av dietter og kurer uten hell. Jeg er en helt vanlig mamma. Jeg er ikke noe fitmamma i det hele tatt og kommer sikkert aldri til å bli det heller. Men jeg har i alle år slitt med selvtilliten når det kommer til nettopp dette med kropp og har derfor nå begynt å tatt litt tak i det. Jeg er ingen trening instruktør så jeg kommer bare til å skrive om det jeg har prøvd ut av trening og forskjellige øvelser og heller gi feedback på det for så å håpe at noen vil henge seg på! Jeg har som mål og komme meg i bedre form og jeg har som mål å endre selvtilliten til det motsatte. Så er du i samme båt så heng deg på! Vi kan klare dette sammen!

Mat og kosthold:

Jeg er som flere veldig glad i alt som er usunt. Jeg elsker sjokolade og elsker enda mer is. Hvis jeg spiser en middag som jeg synes er veldig god så stopper jeg ikke før jeg er så mett at jeg ligger å sutrer på sofaen etter på i nærmere 1 time. Dette er slik jeg er men dette er en jeg absolutt ikke vil være. Jeg har begynt å satt meg inn i dette med mat og funnet ut at mat er ganske interessant. Mat kan være så mangt og det trenger absolutt ikke å være nærmere 1000 kalorier for at maten skal være god og spennende. Jeg har begynt å følge med på hva jeg spiser og ikke minst hvor mye jeg spiser og funnet en grei balanse på det. Jeg er ingen kokk og skal ikke sitte her å fortelle at dere kan forvente dere flotte og avanserte middager. Men jeg kan prøve å forklare dere tanke måten min. Jeg har funnet en balanse hvor jeg kan spise hva jeg vil og enda gå ned i vekt.  På en uke gikk jeg ned -3 kg bare ved å endre maten, noe som fikk meg til å få opp øynene. Jeg kommer til å legge ut menyer og oppskrifter og tar gjerne også i mot av dere! 

 

Håper dere vil følge meg og ikke minst være med på å dele innleggene mine slik at flere der ute kan henge seg på med dette med mat, kosthold og trening. Som jeg skrev i ste så er det også flere der ute som lurer på dette med inseminasjon, donormamma og donorbarn. Kanskje sitter det noen der ute og klarer å fange opp denne bloggen hvis nettopp DU deler innleggene. Så del del del folkens! Tuuuusen takk på forhånd!!

*Bloggen er som dere kanskje ser og forstår under arbeid.. Jeg holder på og skal endre på utseende osv. Jeg var bare så ivrig med å starte igjen at jeg vil legge ut det første innlegget før jeg ble helt ferdig.*


2 kommentarer


Katrine

08.07.2016 kl.00:25

Spennende temaer du tenker å blogge om. Jeg er alene, og skal ha assistert befruktning. Så kommer (forhåpentligvis) også til å få et donorbarn. Fint å lese om andres erfaringer!
Donormamma

08.07.2016 kl.07:09

Katrine: Så kjekt at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar! Så spennende at du også skal gjennom prossessen med å få et donorbarn! Lykkelykke til!


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde