Jeg utfordret meg selv


06.07.2016 kl.16:01 

Det å være alenemamma er noe jeg kommer til å skrive en del om her på bloggen. Det finnes mange negative sider med å være alene med han men det finnes også dobbel så mange om ikke enda flere positive sider. En av tingene jeg elsker med det er at vi har så utrolig mye alenetid. Vi storkoser oss i hverandres selskap! Jeg er så takknemlig for at jeg får lov til å våkne opp med han nesten hver eneste dag. Han er somregel strålende fornøyd men når vi er alene så er ingenting bedre. Da har vi bare hverandre å forholde oss til noe som passer oss perfekt.

I fjor sommer gikk jeg og moren til Adrian fra hverandre noe som vil si at dette er den første sommeren jeg og Adrian får alene. Jeg var veldig i tvil på hvilken ferie jeg skulle ta han med på.I fjor prøvde vi ut syden noe som var veldig kjekt. Men igjen så følte jeg ikke at Adrian fikk så mye ut av det. Han fungerte greit i varmen, men allikevel så sitter jeg igjen med en følelse at han ikke kommer til å huske noe av det og at han da like så greit kunne reist for eksempel innenlands. 

I år valgte jeg derfor en innenlands tur! Turen gikk til Kristiansand, barnas by! Her lå vi på Thon Hotell, det som også blir kalt barnas hotell. Her anbefaler jeg dere med barn å reise til. De hadde laget til et stort lekerom med alt ifra kino, sykler, biler, lekehus, tegnebord osv.. Der var det barn i alle aldre som lekte sammen. De eldre barna var kjempe flinke til å inkludere de yngre så alle storkoste seg. Rommene var også helt greie ++, servicen var helt utrolig bra, herlig oppvarmet badebasseng osv. Hotellet lå med kort avstand til et stort kjøpesenter hvor vi var og spiste de fleste dagene. Her var det også masse leker som Adrian koste seg med.Den første kvelden når Adrian hadde lagt seg satt jeg på dataen å forhåndsbestilte billetter til dyreparken, forskjellige aktiviteter og show inne i parken og ikke minst badelandet. Dagen etter pakket vi sekken å dro. Først gikk turen til badelandet hvor vi storkoste oss! Vi tok vannsklier, badet og lekte med andre barn. I dyreparken var vi på togturer og forskjellige show. Vi gikk også å så på alle dyrene noe som var veldig interessant for Adrian. 

Det å reise alene med en 2 åring på ferie kom til å bli en utfordring i seg selv tenkte jeg. Selvfølgelig tok ting mye lengre tid enn hvis vi hadde vært to. Men jeg bestemte meg bare før vi reiste om at dette var hans ferie og at jeg skulle smøre meg inn med ett tykt lag med tolmodighet. Så turen alene gikk strålende! Vi fikk vært med hverandre bare meg og han i 5 dager. Vi badet, lekte, snakte, hørte musikk, gikk turer og rett og slett hadde en helt perfekt ferie!

Nå er det 1 uke siden vi kom hjem og Adrian snakker enda om sjiraffer og apekatter. Derfor er jeg overbevist om at jeg valgte rett ferie i år! 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde