Ikke penger nok til å gi sønnen min noe ekstra


08.07.2016 kl.19:51


Da jeg og min tidligere samboer flyttet fra hverandre så beholdt jeg leiligheten som vi hadde hatt sammen i over ett år. Her betalte jeg enda samme leien som når vi bodde sammen. I lengden fant jeg fort ut at dette kom til å bli alt for dyrt. Jeg så hver eneste måned at jeg klarte det, men jeg så også at jeg ikke hadde noe til overs som jeg og Adrian kunne kose oss med. Vi hadde aldri råd til å gå ut å spise en dag eller gjøre noe gøy. Til slutt ble jeg lei av dette. Jeg ville gi sønnen min mer enn bare det som trengs. Jeg ville kunne komme hjem med overraskelser til han eller ta han med meg ut på noe gøy av og til. Derfor bestemte vi oss for å flytte! 

Vi hadde 2 måneder oppsigelsestid noe som var et stort problem for oss. Hver leilighet vi fant som var potensielle for oss hadde innflytningsdato med en gang. Jeg hadde ikke råd til å betale begge plasser i 2 måneder så det var bare til å gi opp. Det var nå jeg kom på en ide. En litt skummel ide faktisk. Jeg og min mamma kom på at vi kunne mellomlande hos henne. Nå skulle Adrian plutselig bo hos sin bestemor, noe som jeg faktisk hadde både positive og negative tanker om.

Jeg synes selv at jeg gjorde dette på en bra måte. Alt startet med at jeg flyttet klær og alle lekene til Adrian inn til mamma før jeg flyttet meg,han og katten. Etterpå begynte jeg å pakke slik at han skulle slippe å bo i esker og se at litt og litt ting forsvant. Det tok ikke lang tid før vi var på plass hos mamma. Vi tok med oss litt av vår egen pynt og bilder slik at vi skulle få det litt hjemmekoselig på soverommet vårt. Etter en uke hadde vi funnet roen helt. Det var faktisk helt fantastisk å bo der! Vi kom fra en trafikkert gate hvor bilene suste forbi til å flytte til mamma som bor på en gård. Plutselig hadde vi terrasse og stooooor hage. Det var ingen biler å være redde for så her var det jo eldorado for han. Ikke minst så har han alltid hatt mye med bestemoren å gjøre, så det å nå kunne bo hos henne var helt topp! Vi fant en fin flyt på hverdagene og alt gikk veldig fint. Dette var absolutt ingenting å være bekymret for. Dette var den perfekte mellomlandingen og jeg er super takknemlig for at vi fikk bo hos henne <3For bare noen uker siden var jeg på visning for å se på ny leilighet til oss. Vi fant en vi ville ha og fikk den! Her var det endelig en pris som passer meg som nå er alene mye bedre! Nå kan jeg unne oss en dag i ny og ne med noe kjekt å gjøre eller noe ekstra godt å spise. Her har jeg nå holdt på å flyttet i flere dager. Vi har satt inn alt av store og små møbler og det begynner virkelig å ta form! Det er så herlig å bo i en leilighet som bare er min og Adrian sin. Her har ingen eks  kjærester bodd og her har vi ingen minner fra. Her skal vi "begynne på nytt" bare meg og han. Her skal vi lage nye minner, noe som jeg gleder meg til!  


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde