Ingen fortid, bare fremtid


09.07.2016 kl.19:52


God kveld alle sammen!

Idag blir det et litt sent innlegg, dette pga masse utpakking i leiligheten. Som jeg fortalte kort om i et annet innlegg så har jeg og sønnen min akkurat fått oss leilighet. Så denne helgen har bare gått til bæring, utpakking,vasking og bretting av klær. Nå nærmer det seg veldig at vi er i mål, ENDELIG! Det meste er på plass og jeg begynner allerede å føle meg hjemme. I dag har vi vår første natt i leiligheten vår også, noe som er herlig. 


 

I og med at jeg holdt på med dette kaoset hele helgen så har dette med denne dietten jeg går på sklidd helt ut. Jeg har ikke prioriert å spist når jeg faktisk var sulten og har heller spist dobbelt så mye som nødvendig når jeg faktisk har vært sulten. Nå sitter jeg i sofaen og føler meg kjempe opplåst i magen. Jeg kjenner også på en snev av dårlig samvittighet. Nå har jeg vært flink så lenge så bare roter jeg det til nå liksom. Heldigvis eg motivasjonen enda på topp!

Nå sitter jeg å tenker ut mitt neste lille mål som jeg skal utfør. Dette går ut på å ta en heftig joggetur med Adrian i vognen i morgen. Jeg føler meg super motivert til å fullføre! Er du i samme båt og føler at du har kost deg litt for mye i helgen så bli med da vell? Skriv i kommentarfeltet hvilken treningsøkt du valgte, jeg vil gjerne ta i mot gode forslag!

Jeg sitter med en følelse av at jeg har nullstilt meg litt etter at jeg kom hit til leiligheten vår. Her har vi liksom ikke laget oss noen minner eller mål enda. Vi har ingen fortid her, bare fremtid. Når jeg sitter her nå så sitter jeg å kjenner på følelsen av å være helt nullstilt. ikke føle noe negativitet i det hele tatt. Dette er en ny begynnelse for oss, noe som jeg tror at vi absolutt trengte!

Ha en fortsatt nydelig kveld alle sammen! Denne trøtte kroppen skal ikke annet enn å slappe av i kveld.


1 kommentar


Katrine

09.07.2016 kl.21:34

Jeg er også i prosessen med flytting. Overtar ny leilighet på torsdag, så holder på å pakke. Slitsomt med flytting, men satser på at dette blir bra. Det er spennende også, å starte litt på nytt, og som du skrive, lage nye minner.

Jeg skal trene på mandag. Styrke, syns det er artig å trene med vekter, da ser jeg fremgangen fortere enn ved kardio. Flink du er som skal ut og jogge da!


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde