husarrest!


10.07.2016 kl.21:45


Som jeg skrev tidligere så var det jeg som sto bak bloggen morogmamma.blogg.no. Der skrev jeg en gang et innlegg som handlet om at jeg var imponert over alle alenemødrene der ute. Jeg har sett så utrolig mange tilfeller hvor alenemødre kjemper seg gjennom dagen for å gjøre absolutt alt for at barnet skal ha en perfekt dag. Jeg merker store forskjeller etter at jeg ble alene med Adrian, både på godt og vondt. 

1. Det jeg har merket det mest på må være kveldene. Han har alltid lagt seg klokken 19.00 og gjør enda det. Det vil si at jeg er låst fra da av. Rett og slett husarrest. Da har jeg ikke andre valg enn å sitte inne. Så hvis jeg skal i butikken eller skulle ha vært å fikset noe så må alt dette skje før da. Noen kvelder kan det være veldig herlig med bare fred og ro etter en hektisk dag. Men det er flere kvelder hvor jeg holder på å krype ut av mitt eget skinn. Da sitter jeg å tenker på alt jeg skulle ha gjort. Heldigvis ordner det seg somregel dagen etterpå.

Jeg er også heldig og får en del besøk av både venner og familie, noe som hjelper veldig! I kveld har jeg for eksempel hatt besøk av ei god venninne. Jeg og Adrian laget eplekake tidligere på kvelden som vi koste oss med når hun kom. Nå har hun akkurat gått så nå sitter jeg her med dere og ser for meg en rolig kveld videre. 

2. Noe positivt med å være alene med han må være at jeg føler vi får sterkere og sterkere bånd for hver dag. Vi går såpass mye oppi hverandre, og vertfall nå når jeg har han hjemme hele dagene før barnehagestart. Vi har lange måltider sammen, lange og rolige turer i hans tempo, kreativitets dager hvor vi lager ting og ikke minst morgenstundene vi har sammen under dyna inne i sofaen foran tven. Alt dette er noe som får meg til å føle meg heldig. Det er uten tvil han som har fått meg opp å gå igjen etter bruddet. Han får til å tenke at vi to kan få til hva som helst. Ingenting er så vanskelig at det ikke går an. Han er motivasjonen min, han er det kjæreste jeg har, han er rett og slett livet mitt.Dette med å være alenemor er noe som jeg vil komme til å skrive mer om. Jeg går gjennom flere ting hver eneste dag som andre ikke opplever på samme måte. Jeg har begynt å tenke på hva som vil skje og hvilke forandringer som kan komme til å komme når jeg en gang treffer meg en ny kjæreste. Mer om dette skriver jeg i et innlegg i morgen så følg med! 

 

ha en fortsatt herlig kveld <3

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde