Jeg kommer aldri til å bli sammen med ei jente igjen


11.07.2016 kl.09:25


 

Bildet er lastet opp fra google

Jeg får ofte spørsmål både i fra dere men også venner,familie og bekjente om jeg neste gang vil finne meg en mann eller en dame. For dere som er helt nye på bloggen så har jeg alltid vært med gutter før. Jeg har aldri tenkt tanken på det å være sammen med ei jente. Det at jeg ble sammen med moren til Adrian var noe som bare skjedde. Det bare skjedde en forelskelse som jeg ikke kunne motstå selv om hun var ei jente. Nå som vi har slått opp så sitter jeg faktisk med ganske nøytrale tanker rundt dette her. Jeg tenker absolutt ingenting. Jeg tror jeg forelsket meg i personen sist gang og ikke kjønnet.

Helt ærlig så tror jeg at jeg finner meg en mann neste gang, men jeg tørr ikke å sitte her og si at jeg ALDRI kan komme til å bli sammen med ei jente igjen. 

Det å bli sammen med en ny når jeg er blitt vandt med å ha Adrian alene er faktisk noe jeg tenker en del på. Jeg som person er en forholdperson. Jeg kjeder meg i mitt eget selskap og liker det å ha noen og støtte meg på. Jeg liker å våkne ved siden av en jeg er glad i og jeg liker og både gi og få komplimenter. Jeg elsker overraskelser og elsker sofakvelder i en god armkrok. Men nå er liksom ting blitt litt annerledes. Nå har jeg sønnen min så klare uten at han vet det å oppfylle mange av disse tingene som jeg liker med å ha en kjæreste. Jeg får komplimenter hver dag, jeg ligger ikke i armkroken hans men vi ligger på sofaen og ser film og snakker tull og tøys. Når det kommer til overraskelser så er ingen dag hos oss like, så det er jo en overraskelse i seg selv. Etter at jeg ble alene, og vertfall etter at han begynte å snakke litt så har jeg ikke kjent på noen trang på å finne noen.


 

På en måte vil jeg si at det er veldig bra. Når vi gikk fra hverandre så var jeg redd for at jeg skulle føle meg såpass alene at jeg bare fant den første og beste. Rett og slett for å slippe og være alene. Heldigvis snudde den tanken fort. Jeg er aldri alene, noe som jeg er glad for.

Jeg kjenner meg veldig klar for å finne meg en kjæreste, men jeg vet med meg selv at jeg ikke har noe hastverk og at jeg derfor kanskje stiller litt mer krav enn jeg vanligvis gjør. Nå vil jeg finne en som jeg er helt sikker på at jeg kan være med resten av livet. Høres jo litt klisje ut da det er umulig å vite det på forhånd. Men jeg skal vertfall være såpass sikker at jeg tørr å se for meg barn sammen med han osv. Den største taperen hvis jeg velger i hytt og P vær er Adrian. Han har ikke annet valg enn å bare komme overens med han. Jeg vil finne en som elsker barn. En som vil være med og ta vare på Adrian. En som vil lære han ting og en som er tolmodig med god lytteevne. 

Men er det noe jeg har tenkt en del på så er det dette med å finne en mann. Hvis min nye kjæreste for eksempel har barn fra før av og de kaller han for pappa og får respons. Da er jeg 90% sikker på at Adrian også ville begynt å kalt han pappa. Dette fordi han nå ikke har noen pappa. Til og med når jeg roper på min pappa, altså hans bestefar så har han tendenser til å kalle han pappa etterpå. Det skal bli spennende å se hvordan fremtiden blir! Mer om dette kommer i et nytt innlegg!

 

Setter STOR pris på om akkurat DU deler <3

Ha en fortsatt strålende dag <3


2 kommentarer


Marie<3

11.07.2016 kl.10:10

Hei. Det er først gang jeg er innom bloggen din. Jeg må innrømme at jeg forsto lite men det var likevel spennende å lese. Så jeg lurer på hva er en donor mamma.?hilsen Blondie 😝
Donormamma

11.07.2016 kl.15:05

Marie: heisann! Så kjekt at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar:) her er det ingen dumme spørsmål bare dumme svar. For meg er dette så normalt st jeg helt glemmer at ikke alle vet det. Så jeg erglad for at du stilte det spørsmålet slik at alle som lurer kan få svar på dette. Jeg kan lage ett innlegg i kveld om dette :-) ha en fortsatt fon dag


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde