Beklager! Jeg skulle vært mer tydelig


11.07.2016 kl.20:46


Idag fikk jeg et spørsmål som fikk meg til å tenke. Jeg er så ekstremt flink til å bare tro at selv om jeg vet ting så vet alle andre også det. Kanskje det kan være fordi jeg ikke ser på meg selv som veldig smart og tenker at alle andre vet alt det jeg vet og enda mer? Ikke vet jeg. Men vertfall så var det ei jente eller ei dame som kom med et spørsmål idag. Hun var redd for å stille et dumt spørsmål og kalte seg selv blondie. Men dere skal vite at her på denne bloggen så finnes det absolutt ingen dumme spørsmål, bare dumme og elendige svar.

Hun var inne på bloggen min for første gang og leste noe som hun syntes var interessant. Men i bunn og grunn så datt hun av i de fleste innleggene fordi hun ikke viste hva en donormamma er. For meg som er en donormamma så tenker jeg at dette er noe alle vet. Men jeg er så glad for at jeg fikk netopp dette spørmålet, for da vet jeg at det sikkert er flere der ute som lurer på dette. Jeg har heller ikke laget et innlegg om oss enda så det tenkte jeg at jeg kunne gjøre nå hvor jeg svarer på spørsmålet.

Jeg heter Marita og bor i Stavanger hvor jeg er født og oppvokst også. Jeg ble 24år den 07.mai i år. Til vanlig holder jeg på med en praksis innen barn og ungdom. Akkurat nå har jeg fullført arbeidet jeg skulle i en barnehage og er nå på jakt etter en arbeidsplass hvor jeg kan fullføre praksisen min å gå opp til fagprøven som barn og ungdomsarbeider. I fremtiden så er jeg usikker på hva jeg vil komme til å jobbe med. Alt jeg vet er at jeg er veldig glad i barn og er av person veldig opptatt av at alle skal ha det bra. Jeg kan se for meg at jeg kanskje lander en plass hvor det er barn som kanskje trenger litt ekstra hjelp.

Som person er jeg glad og utadvendt. Jeg er en rolig jente med mange tanker og sterke meninger.  Jeg tar gjerne en diskusjon hvis jeg må men er som person mer glad i å være venner å ha det gøy sammen. Jeg er en person som fort knytter bånd til alle jeg er glad i. Jeg er lojal og hjelpsom og liker å gjøre andre glade, 

 

I 2014 fikk jeg og min daværende samboer en sønn. Som dere kanskje har forstått så var min daværende partner ei jente. For at vi skulle få barn måtte vi gjennom en lang prosess. Denne prosessen kan dere lese om HER. Kort fortalt så valgte vi at det var jeg som skulle bære barnet, det var jeg som skulle gå gravid. Derfor var det jeg som ble inseminert. En inseminasjon vil si at det er sædbanker rundt omkring hvor de tar imot sæd fra menn som ønsker å være donerer. Dette er menn som ønsker å hjelpe kvinner som er alene eller slik som oss par av samme kjønn til å få barn sammen. Innlegg om donorer har jeg også skrevet og det kan leses HER. Det var på denne måten vi fikk barn og det vil da si at vår sønn er et donorbarn og det vil da si at jeg er en donormamma. 

I tillegg skriver jeg også om mammakroppen,kroppspresset det er rundt omkring, trening, mat og helse.

Jeg valgte det bloggnavnet fordi jeg er en donormamma og jeg er stolt av det. Jeg er spendt på fremtiden når det kommer til hvilke fordommer vi kan komme på å møte og jeg er spendt på hvordan lille Adrian vil komme til å takle det å bli fortalt at han ikke har noen pappa og hvordan han vil komme til å takle andres reaksjon. 

Håper at du som stilte spørsmålet fikk et greit svar nå som gjør at du sitter med en mer forståelse av hva bloggen handler om. Hvis dette er en blogg du vil følge med på så har jeg ei facebook side som heter donormamma. Her legges alt av innlegg ut! Har du venner,familie eller bekjente som du tror kunne likt denne bloggen så er de også hjertelig velkomne i gruppa på facebook. 

 

Det er kanskje flere der ute som ikke vet hva bloggen min handler om ved første øyekast. Så vær så snill og hjelp meg å dele dette innlegget <3 På forhånd tusen takk! <3 

*Ha en fortsatt fin kveld <3


2 kommentarer


Viviana Ege

11.07.2016 kl.21:04

Så stolt av deg!!! ❤️😘
Donormamma

12.07.2016 kl.23:48

Viviana Ege: ThanX <3


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde