Et lite tips fra meg til deg


11.07.2016 kl.22:09


Som jeg har nevnt tidligere så er jeg på et punkt i livet hvor jeg nå faktisk vil gjennom en livsendring. Jeg er ikke fornøyd med meg selv og vil prøve å få meg til å godta slik jeg ser ut. Dette gjør jeg med at jeg har begynt å faktisk se hva jeg spiser. Jeg har begynt å lese på alt jeg spiser for å se hvor mye forskjellig jeg får i meg. Det jeg ser mest på er kaloriene. Det er veldig mye forskjell på kaloriene i samme matvarer som jeg tidligere ikke var klar over.

Nå sitter jeg og spiser kveldsmat og kom på at dette kanskje kunne være et tips til dere som også er litt opptatt av hva dere spiser. Jeg har alltid vært veldig glad i knekkebrød og har spist mye av det opp gjennom årene. Favoritten har alltid vært wasa havre knekkebrød, men dette var før jeg oppdaget et knekkebrød med mye mindre kalorier.

 65kalorier


Det jeg spiser nå heter wasa fiber balance og er kjempe godt! Så hvis dere spiser knekkebrød så kan dette være noe å tenke på. jeg anbefaler dere vertfall å prøve denne typen!

35kalorier

 

Bare et lite mat-tips fra meg til dere på denne flotte kvelden. Ha en strående kveld videre. I morgen kan dere vente dere ett innlegg som går under kategorien kroppspress. Så følg med!

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde