En hyllest til mine nærmeste<3


14.07.2016 kl.15:18


Som dere sikkert vet så er jeg alenemamma og det er i denne forbindelsen at jeg ville skrive en liten hyllest til mine nærmeste. For uten min fantastiske familie så ville det aldri gått. Etter bruddet var jeg langt nede men allikevel ville jeg være der for Adrian. Det var utrolig vanskelig å være en god mamma når jeg ikke klarte å føle meg som en god person en gang. Men familien min var der for meg hver eneste dag og hjalp meg med å invitere oss på middag, ha Adrian i bare en time og to slik at jeg kunne ta en hvil pga søvnløse netter, invitere oss på spillkvelder og lignende slik at jeg skulle tenke på andre ting. 

Nå når vi måtte flytte så ble vi invitert hos min mamma til å bo der i mellomtiden noe som jeg setter så utrolig stor pris på. Mamma har ikke det største huset. Hun har et som passer perfekt for henne og søsteren min. Så det at hun åpner dørene og lar meg og Adrian komme der å bo er for meg helt sykt. Jeg er så glad for at akkurat hun er min mamma. Min mamma har stilt opp fra dag 1 og da tuller jeg ikke. Jeg husker så godt når Adrian bare var noen få dager gammel. Vi hadde prøvd absolutt alt i flere dager for å få han til å sove. Hver kveld gikk vi ifra kl 19-04 om natten. Jeg var så sliten at jeg gråt. Men mamma kom både tidlig om morningene men også mitt på nettene for å hjelpe til. Har ikke jeg en supermamma så vet ikke jeg. At hun orket å gå på jobb for så å komme til det kaoset som var hjemme hos oss de første dagene det fatter jeg ikke.

Ikke minst så har Adrian verdens beste tanter! Han har to tanter på min side som er veldig glad i han, noe som de er veldig flinke til å vise. Hver eneste dag går han å snakker om tantene sine til meg. De var også heltene mine i begynnelsen etter bruddet og hjalp meg med både det ene og det andre. De fikk meg til å forstå at jeg hadde hele familien i ryggen og at alt kom til å gå helt fint med tiden. De har hjulpet meg med barnevakt slik at jeg har kunnet gå på kveldsskole, de har tatt han med på turer for meg slik at jeg har kunnet gått på møter slik at han har slippet å være med på slike kjedelige ting. Jeg er så glad for at de er mine søstre og jeg er så uendelig glad for at dere er tantene til min sønn <3

I dag skal vi til en plass her i Stavanger å grille med familien til damen til pappa. Hun og hennes familie er også veldig flinke til å samle familien å ha kjekke stunder sammen. Dette er ikke bare noe jeg liker, men det er også noe barna elsker. Adrian elsker å få være rundt andre barn, grille pølser, springe rundt, sparke ball osv. Disse dagene er også noe som vi absolutt trenger av og til. Rett og slett et lite avbrekk fra de helt normale dagene som til tider kan bli litt kjedelige. Så vi gleder oss masse til dagens grillings med familien!Bildet er hentet fra google

Det er vanskelig å vise hvor takknemlig jeg er. Uten dere så hadde jeg aldri vært der jeg er nå i dag. Når det kommer til meg og Adrian så kunne jeg vært mer selvsikker enn det jeg er. Nå vet jeg med meg selv at jeg fint klarer å ta vare på han uten en partner. Jeg og han klarer oss helt utmerket om ikke enda bedre faktisk! 

Så det jeg prøver å si er tusen hjertelig takk for at dere hjalp meg på den tiden jeg absolutt trengte det. Jeg har gått ifra å være så langt nede at jeg ikke forsto hvordan vi skulle klare oss til at jeg nå sitter og har stålkontroll og koser meg i mammarollen selv uten en partner. Dere er best og jeg vet at Adrian elsker dere! Han er heldig som har er så flott familie i ryggen <3

 

Noe som også var et stort problem en stund var dette med strekkmerker. I kveld kommer det et personlig innlegg om meg og mine strekkmerker så følg med! Som jeg har nevnt tidligere så har jeg en facebook side som heter donormamma. Her legges alt av innlegg ut. Her kan du legge deg, venner,familie og bekjente til!

Ses i kveld dag kjære dere <3 ha en fortsatt flott dag!

 


2 kommentarer14.07.2016 kl.18:11

Hei 😊 hvordan er samarbeide mellom deg å din eks kjæreste? Er alene mor selv , som sliter med samarbeid med barnefaren .. dette går utover psyken min . Tenkte da om du hadde noen gode råd å tips ? Ellers er du veldig flink til å skrive blogg som jeg kjenner meg selv i , å som treffer rett i hjerteroten min .
Donormamma

14.07.2016 kl.19:43

Anonym: Sammarbeidet mellom meg og moren til Adrian er veldig opp og ned. Dette er et tema som er vanskelig å skrive om da jeg ikke vil skrive om henne eller hennes meninger her på bloggen. Jeg har sønnen min nesten 80%, men det er uenigheter rundt det og det er disse uenighetene jeg ikke ønsker å skrive om. Derfor så blir det nok ingen innlegg om dette desverre. Men jeg kjenner meg igjen på det du skriver! Råd og tips vet jeg ikke om jeg har så mange av da jeg ikke kjenner til deres historie. Men jeg har lite råd og tips til vår situasjon så det er ikke så lett. Det jeg prøver å fokusere på er å ta en dag om gangen, det er vell det beste jeg kan komme på.

Takk for at du stakk innom bloggen min og ikke minst at du la igjen en kommentar! Håper det ordner seg for deg <3 Ha en fin kveld videre <3


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde