Jeg vurderer å reise til Danmark alene


15.07.2016 kl.08:20


God morgen alle sammen!

Her var vi oppe allerede 06.30! Tidlig spør du meg, men lillemann var ikke helt enig så det var bare til å stå opp. Vi har akkurat spist en godt forkost som begge to likte godt. Jeg laget eggerøre i tillegg til at vi hadde laks og andre ting å ha på skiva. Nå har jeg ryddet bort maten og skal nå sitte å slappe av foran tven en liten stund før det er leketid og kanskje en tur ut før hvilen hans.

Som dere kanskje har forstått så er jeg ei jente med masse tanker. Jeg tenker ofte og mye og på alt i verden. Idag går tankene til fremtiden. Fremtiden er et fjernt sted for meg da jeg lever litt her og nå og tar dag for dag. Før jeg hadde funnet roen med å være alene så var fremtiden min kun å finne meg en kjæreste. Men det tenker jeg ikke helt lenger. Nå har jeg begynt å tenke på at hvis jeg ikke finner meg en kjæreste om hvor lenge ville jeg da ha ventet med barn?


 

Jeg er veldig glad i barn og er allerede meget babysyk. Men til og meg med mitt trangsynte syn på dette ser at man bør ha en kjæreste å lene seg på når man vil ha barn. Men tanken som har slått meg er at jeg selv har en søster som er 7 år mindre enn meg. I oppveksten har vi hatt veldig lite med hverandre og gjøre i og med at vi har vært på helt forskjellige steder i livet. Nå idag har vi endelig funnet hverandre. Nå er vi ofte med hverandre og jeg er kjempe glad for at jeg har ei søster på 17år. Jeg har også ei søster som er 2 år mindre enn meg og vi to har hatt masse med hverandre å gjøre i alle år. Men dette får meg til å tenke litt på aldersforskjellen mellom mine barn.

Hadde jeg hatt en kjæreste så ville jeg absolutt hatt en liten baby nå tror jeg nok, hvis ikke så ville jeg vertfall ha vært gravid. Nå som jeg ikke har kjæreste så tenker jeg at 5-6 år mellom mine barn er absolutt nok. Problemet rundt dette er at hvis jeg møter en kjæreste om noen år at jeg kan komme til å pushe litt på i og med at jeg har Adrian. Men tenk hvis denne mannen også har barn? Dette er noe jeg også tenker på. Jeg har alltid sagt at jeg vil ha 3 barn. jeg kan godta 2, men 3 er det perfekte. Tenk hvis jeg møter drømmemannen og han har 1 eller 2 fra før? Jeg hadde ikke godtatt at vi da liksom var ferdige med barn fordi vi da hadde hatt 3 barn, jeg ville vertfall hatt 1 barn sammen. Men da hadde vi plutselig hatt 4 barn og måtte ha gått til anskaffelse på minibuss, heh!

Men tanken som også har slått meg er at jeg kanskje ikke finner meg kjæreste innen 3-4 år. Jeg kan ikke sitte her å si at jeg kommer til å gjøre det, men da er jeg veldig fristet til å reise til Danmark alene for så og bli gravid og klare det alene. På så mange år hadde jeg også vært ferdig med utdanningen min noe som betyr at jeg mest sannsynlig hadde hatt en jobb å gå tilbake til etter permisjonen. Hvorfor skulle jeg liksom satt hele livet mitt på vent bare for en kjæreste tenker jeg. Jeg vil finne en som jeg er sikker på så dette med kjæreste kan ta tid, det er jeg sikker på.

off nei, tenk å være i mitt hode tenker dere kanskje. Jeg tenker på mye rart og det er på slike dager det er kjekt å ha en blogg hvor jeg kan få fyre løs med alt mellom himmel og jord. Jeg er spendt på fremtiden og ser frem til hva som skjer med tiden!

 

Ha en fortsatt strålende dag folkens <3


2 kommentarer


Carita

15.07.2016 kl.12:18

Kjenner meg igjen i innlegget ditt 😅 Bare at jeg HAR den kjæresten med de 2 ekstra barna :( så vi blir jo en familie på 5 den dagen vi flytter sammen. Heldigvis er han delvis åpen for ett felles barn om alt skulle ligge til rette for det (jobb, samboer, økonomi osv) ettersom vi begge har barn som var uplanlagt :) så muligheten er der om du møter rett person :)
Donormamma

16.07.2016 kl.13:07

Carita: Høres ut som om dere har funnet en løsning på det da! Jeg er for at dere vertfall burde ha et barn sammen, da vil jeg tørre å påstå at dere også kanskje hadde følt dere enda mer som en sammensveist familie :-) Takk for at du tok deg tid til å kommentere <3 ha en fin dag videre!


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde