Sønnen min stråler rundt menn


16.07.2016 kl.13:03


Kan det hende at vi mennesker har en tendens til å endre litt personlighet etter hvem vi er med? Jeg kjenner flere som jeg merker at endrer seg veldig ett hvem de er med. Spesielt en som jeg kjenner, hun er helt ekstrem vil jeg påstå. Hvis bare vi to er sammen så kan vi for eksempel snakke om matvarer som vi liker og ikke liker, men hvis vi plutselig får besøk av en venninne så kan dette endre seg betraktelig! Hvis vi har snakket om hvor godt vi for eksempel liker pølser så kan den andre personer si at hun hater pølser og det som da er så merkelig er at denne personen som for 5 minutter likte pølser plutselig hater pølser! Ganske merkelig å ta opp dette på bloggen, men det er en liten grunn for det. 

Dette er jo en litt annen greie enn det første eksempelet men det jeg har merket er litt at sønnen min på 2 år endrer seg veldig etter hvem han er med, og da snakker jeg om kjønn. Han er oppvokst med to damer, noe som jeg merker veldig godt. Jeg og moren hans er veldig forskjellige, det skal sies. Jeg er jentejente med langt hår, sminke, smykker og diverse. Jeg er rolig og liker bedre å sitte og snakke med Adrian og kanskje lese en bok enn å øse han opp og farte rundt med røffe leker. Ikke at jeg skal sitte her å skrive om henne, men moren til Adrian er stikk motsatt av meg. Hun er guttejente som elsker å skru på biler og den slags. Hun liker litt mer røffe leker og tar han gjerne med seg for å for eksempel lære han hockey i fremtiden. Derfor har vertfall jeg hele tiden tenkt at Adrian får kjent på det å være med "menn" også. Han får være med på å skru på sykler og gjøre den slags som han ikke gjør hos meg. Dette er noe jeg synes er bra! Når vi bodde sammen så vi stor forskjell på når han var med meg og når han var med henne. Han endret seg ved å bli litt tøffere og litt røffere på en måte.  

Det jeg merker veldig godt er når vi er med andre menn hvor tøff han blir da. Han blir plutselig skikkelig røff, tøff og kanskje litt brå. Jeg kjenner han faktisk ikke igjen mange ganger. Når vi for eksempel er hos min pappa som er hans bestefar så ser jeg også stor forskjell. Han elsker å leke med bestefaren sin. Han synes det er kjempe stas når han tar han med seg på en tur eller noe. Han stortrives med menn, noe som jeg merker veldig! Dette har fått meg til å se at det jeg trodde at han fikk av røffe leker og den slags hos moren ikke er nok. Det han viste når vi bodde sammen er ingenting i forhold til hva han viser når er rundt menn nå. Dette får meg til å forstå at han faktisk trenger å være rundt menn også. 

Når jeg tenker på dette så ser jeg faktisk litt frem til å treffe meg en kjæreste som Adrian kan tøffe seg litt rundt slik at han får den manlige delen han tydeligvis trenger i hverdagen. Selvfølgelig har jeg alltid vist at han har gått av å være rundt menn også, men jeg har ofte tenkt at han ikke har manglet dette i og med at moren liker alt slags gutteting. Dette er noe jeg tydeligvis har tatt feil av og dette er noe jeg kommer til å gjøre noe med. Sønnen min stråler rundt menn så jeg skal bli mye flinkere til å ta han med meg til for eksempel venninner som har kjærester for at han skal få utforske det å være gutt.Er det flere for eksempel alenemammaer som har lagt merke til dette? Eller andre mødre i andre situasjoner? Jeg vil gjerne høre så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Ha en fin dag videre alle sammen <3

 


2 kommentarer


Vilde

16.07.2016 kl.13:11

Veldig greit å få vært rundt litt forskjellige personer, ja, virker som du har noen gode planer for sønnen din <3
tanketromling

16.07.2016 kl.15:55

Veldig viktig for barn å være sammen med folk av begge kjønn.


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde