For en dag!


18.07.2016 kl.21:05


For en herlig dag vi har hatt idag! Dagen startet med at jeg ble vekket av sjarmøren på den beste måten i hele verden! Jeg våknet av at han sto å strøk meg på kinnet mens han hvisket i øret mitt "Hallo mamma". Jeg åpnet øynene og der sto han med de vakreste øynene i hele verden. Vi sto opp, laget frokost og hadde en nydelig morning sammen. 

På formiddagen spurte jeg om han hadde lust til å lage noe, noe som han hadde lust til. Da ga jeg han kassen med alt av maling og den slags i. Da fant han frem det han ville bruke og satte i gang. Når han var ferdig klippet jeg det ut og hang det på kjøleskapet. Han var kjempe stolt over mesterverket sitt og mamma var kjempeglad for ny pynt i den nye leiligheten vår.


 

Etterpå tok jeg frem en liten boks hvor jeg tømte masse makaroni oppi som han satt og øste oppi andre boller. Frem og tilbake gikk denne makaronien, kjempe stas var det! Det er ikke alltid så mye som skal til for at de små koser seg fant jeg ut!


 

Rett etter hvilen hans tok vi oss en kjøretur til bestemoren til Adrian, noe som var veldig stas! Vi har jo nå fått flyttet ut alt av våre ting og har nå bodd i leiligheten vår en liten stund. Så nå var det jammen meg godt å se bestemor igjen! De er jo så perlevenner at det nesten er litt skjønt å se på. Tror ikke de kunne hatt et bedre forhold enn det de har <3 

Alt i alt har vi hatt en fantastisk dag og det håper jeg dere også har hatt <3

I morgen kan dere vente dere et innlegg om plastisk kirurgi som går under kategorien kroppspress og mammakroppen så følg med! Leser du bloggen min for første gang nå så kan du få med deg innleggene som kommer i morgen og fremover på facebooksiden min : donormamma, du kan klikke deg inn HER for å bli medlem.

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde