Ukesmeny + en liten overrskelse


20.07.2016 kl.11:35


God morgen alle sammen! Eller god dag kan jeg vell nesten si da vi har vært våkne siden klokken 07.00 idag. Dagen startet noe brått syes jeg. Jeg var rett og slett stup trøtt i morges men klarte etter kort tid å åle meg ut av sengen. Når jeg hadde kommet meg på bena gikk alt mye lettere. Da spiste vi en god frokost sammen, etterfulgt av de vanlige morgenrutinene.  Når alt var gjort bar det videre til butikken for idag var det nemlig klart for en ny ukeshandling! Sist uke fikk jeg respons fra noen av dere at dere likte å se ukesmenyer for å selv få litt nye middagsideer, derfor har jeg valgt å gjøre det samme denne uken.

Som jeg også skrev sist så kommer jeg til å legge ut innlegg med oppskrift,gjøremåte og bilder ved noen av middagene. Jeg elsker å prøve nye retter så jeg er veldig åpen for forslag fra dere også! Her er vår ukesmeny:

  • Lårfilet av kylling med fløtesaus og grønnsaker
  • Fiskekaker med pasta og tomatsaus
  • Thai-rett med wok og grønnsaker
  • Kjøttdeig med ovnsbakte poteter og grønnsaker
  • Gourmet-torsk med poteter og gulrøtter
  • Pølsegryte med makaroni
  • Scampi med wokede grønnsaker og lemon grass wok saus

 

Når vi kom hjem fra butikken hadde vi lunsj og idag oppdaget jeg en ny og vanvittig god lunsj som jeg vil dele med dere! I butikken hadde det kommet en kesam som i vertfall for meg er ny. Den var av jordbær og rabarbra og så kjempe god ut! Jeg tok litt av denne kesamen i ett glass og smuldret også litt bixitkjeks over. Kjempe godt var det og veldig mettende! Absolutt verdt å prøve! 

Senere kan dere forvente dere ett innlegg som igjen går under kroppspress, håper og både se å høre fra deg! Ha en fortsatt nydelig solskinnsdag <3 Blogges senere!

 

 


1 kommentar


lisarorvik

20.07.2016 kl.12:57

Så mye god mat, så vedlig godt ut :)


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde