Noen velger kirurgi mens andre velger.....


20.07.2016 kl.19:44


Hvilken type person er? Er du en person som liker å pynte deg? Liker du fine klær, høye hæler, voks i håret og masse smykker? Når det kommer til kroppspress så tror jeg nok dette kan være en hjelp for mange. Det er for eksempel flere som kanskje ikke føler seg vell noen dager og da kan kanskje sminke være en utvei for mange. Andre ganger kan det være å piffe opp håret når klærne ikke sitter helt som de skal. De som tenker mye på kroppen og på hvordan de ser ut tenker på slike merkelige ting som dette her. 

Det jeg også tror at mange kan gjøre for å kanskje føle seg litt mer vell med kroppen sin er å tatovere seg. Mange gjør det nok sikkert for at det er kult,fint eller for å lagre et minne på kroppen, men jeg er sikker på at det er flere der ute som tatoverer seg for å bære på en accessories for alltid. Det er mange som tatoverer seg på synlige steder slik at det alltid synes uansett hvilket klesplagg de velger. Jeg tror kanskje dette kan være en måte for dem å tenke på at alle andre heller ser på tatoveringen enn å legge merke til resten av kroppen. 

Når det kommer til dette så har jeg delte meninger. Jeg er en av de jentene som liker tatoveringer. Jeg synes det er fint men også ganske kult med masse tatoveringer. Men jeg er veldig for at du skal kunne skjule den i for eksempel jobb sammenheng. Jeg synes ikke at tatoveringer på hendene eller i ansiktet er fint, men hver sin smak om den saken! 

Selv har jeg 3 tatoveringer. Den ene tok jeg da jeg var 17 år gammel. Jeg var bare helt nødt til å få meg en tatovering, nesten samme hva det skulle være men jeg bare måtte. Så da tok jeg to sommerfugler og to blomster på leggen. Dette er vell den jeg kanskje treger mest på. Jeg pleier som regel aldri å trege på ting jeg gjør, jeg liker heller å stå for det jeg har gjort. Men jeg husker godt den tiden der hvor jeg prøvde å finne min plass i gjengen. Jeg hadde venninner som allerede hadde tatovert seg så dette var nok grunnlaget for hvorfor jeg absolutt måtte den gang. Jeg har flere minner bak akkurat denne tatoveringen, så det at jeg har den minner meg daglig på at jeg har blitt mye bedre til å like meg selv. Ikke minst så har jeg funnet meg selv. Jeg vet hvem jeg er og jeg vet hvem jeg vil være.

Etter at vi fikk Adrian så var jeg helt bestemt på at jeg nå skulle tatovere navnet hans en plass på kroppen. Jeg har alltid følt meg litt mannlig om dere skjønner. Jeg har en bred benbygning som får meg til å se så mye større ut en vennene mine synes jeg. Derfor ville jeg nå ha en tatovering som kunne hjelpe meg til å føle meg mer feminin. Når jeg var ferdig med tatoveringen var jeg kjempe fornøyd og det er jeg enda! Når jeg snur ryggen til å ser på den så føler jeg meg mer feminin og jeg synes også at selve tatoveringen er fin å se på.Så jeg tror nok at det er flere der ute som tenker på tatoveringer når de ønsker å endre noe på seg selv. Noen velger plastisk kirurgi mens andre velger tatoveringer for å føle seg vell. Hvem er du som person og hvordan har du endret litt på deg selv eller hvordan kunne du tenkt deg å gjort det? Jeg vil gjerne høre akkurat DIN mening om dette! 

Jeg ser det er jenter og damer som er inne å kommenterer. Men som jeg skrev tidligere så vet jeg at gutter også går gjennom en periode i livet med kroppspress. Så heng dere på gutter. Skriv hva dere mener. Har dere tatoveringer så skriv hvorfor du tok dem og om dette kan ha noe med selvtilliten eller selvfølelsen å gjøre. I en av de neste dagene kommer et innlegg hvor jeg skriver om dette med gutter og kroppspress, så følg med! Kanskje kjenner du deg igjen?

 

Ha en fortsatt strålende kveld <3

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde