"mamma!!"


22.07.2016 kl.19:23
Jeg er tilbake etter noen dager uten blogging. Tiden strakk rett og slett ikke til så jeg ble nødt til å ta 2 dager av. Skulle ikke tro at jeg var så opptatt heller da jeg har hatt barnefri fra torsdag til idag. Men her i Stavanger er det nå gladmatfestivalen noe som er et must hvert år. I år var vi så heldige at vi klarte å samle en stor og god vennegjeng til å gå sammen. Vi satte oss ned å spiste sjømat på en båt hvor det var kjempe god mat. Etter på gikk turen videre til en thaibod som solge kjempe god thaimat. Etter vi hadde spist ville noen fra gjengen sette seg ned med noe godt i glasset. 

Vi var 3 stykker som heller hadde lust til å bade da det var veldig varmt og lummert i går. Så vi kjørte hjem og pakket badetøyet. Vi badet og hadde en super hyggelig stund. På kvelden var vi hos ei venninne hvor moren hennes hadde rigget i stand til ost og kjeks på terrassen. Det var altså så koselig! Vi satt under pledd på terrassen til ca kl 23.00. En helt perfekt sommerkveld spør du meg!

Idag fikk jeg endelig prinsen hjem igjen! Uansett hvor lenge han er borte så savner jeg han. Det å måtte levere han fra seg er ikke noe gøy i det hele tatt. Han er ikke bare sønnen min men han er også mine aller beste venn. Han er hverdagene mine og han er livet mitt. Så når han forsvinner for noen dager så mister jeg hele hverdagene mine føler jeg. Jeg føler meg tom rett og slett. Tidligere har jeg jobbet disse dagene hvor jeg har barnefri bare for å ha noe annet å gjøre da jeg ikke er helt i humør når han er borte. Nå pleier jeg å være flink til å være med vennene mine når jeg har fri. Det er ikke barebare å ha tid til dem når jeg har han da ingen av mine nærmeste har barn enda. 

Det beste jeg vet er når jeg får han hjem igjen. Da kommer han springene inn dørene og roper "mamma!". Det må være den beste følelsen i hele verden å se at han kommer å vil ha en klem. I kveld når vi ble alene så har vi sittet å kost oss i sofaen foran tven. Han sitter og holder meg hånden og stryker meg på kinnet. Mammahjerte mitt smelter av den lille prinsen <3

I morges stod jeg opp og bakte solskinsboller for idag fikk vi nemlig besøk av oldemor og oldefaren til Adrian. Skikkelig koselig hadde vi det med boller, is og kaffe. Det er alltid hyggelig med besøk av familie da familien betyr absolutt alt for meg. Nå har de akkurat godt og nå venter jeg besøk av lille søsteren min. Jeg forstår ikke hva jeg skulle gjort uten familien min<3 I en livs situasjon som min så blir det båndet veldig mye sterkere enn vanlig og det merkes veldig.


Planen fremover er å vertfall ha 2 innlegg til dagen, av og til 3 også. Det at det ble en glipp nå er kun på grunn av elendig planlegging. Men jeg skal skjerpe meg! Jeg har skrevet ned en hau mye tema som jeg vil ta opp med dere, så jeg er klar for tiden fremover og ser frem til å dele den med dere! I morgen kommer det et innlegg som vil komme til å handle om oss mennesker. Jeg synes vi mennesker er noe rare når det kommer til enkelte ting. Vi er alt for dårlige til akkurat dette jeg vil ta opp... Så følg med!!

 

Håper dere hatt noen flotte dager og at dere nyter kvelden i kveld <3


1 kommentar


Christine Drage

22.07.2016 kl.19:35

Koselige bilder, tenker at han var glad for å ha deg hjemme igjen! Fin blogg du har :)


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde