Hva hvis sønnen min blir homofil!?


23.07.2016 kl.19:29 

Idag kom jeg til å tenke på noe viktig, men også noe som er litt rart å tenke på. Jeg begynte å fundere på hvordan jeg ville reagert dersom Adrian en dag kom til meg og sa at han var homofil. Idag tenker jeg også mye på kjærlighet generelt. Hva er kjærlighet? Hva gjør kjærlighet med en person? Når er det lurt å begynne og prate med barna sine om kjærlighet?

Det første jeg begynte å fundere litt på var "hva er kjærlighet"? Det er vanskelig og definere dette, men for meg så er kjærlighet en følelse. Jeg pleier også å dele denne følelsen inn i forskjellige grupper. Jeg deler det inn i romantisk kjærlighet, kjærlighet til familie,venner osv og til og med også kjærlighet for ikke -menneskelige ting som for eksempel en by eller et sted du er glad i. Det kan også være et hus som du er glad i hvor du kanskje har mange gode minner. Kjærlighet er viktig, men hva gjør egentlig kjærlighet med en person? Jeg tror at når mennesker får kjenne på denne følelsen at vi får det bedre med oss selv. Jeg tror kjærlighet kan være med på å gi oss en ro i kroppen som gjør dagene våre uendelig mye bedre. Denne følelsen, enten om det er til familie eller en kjæreste er for meg det beste som finnes. Jeg synes alle mennesker der ute fortjener å føle kjærlighet. Det å føle at andre er glade i deg gjør en person sterkere og ikke minst så tror jeg også dette kan være med på å gjøre denne personen til et bedre menneske.

Dette med homofili er også for meg kjærlighet. Det er enda to personer som er glade i hverandre. Ja, det er to personer av samme kjønn, men enda klarer de å gjøre slik at den andre får føle på denne fantastiske følelsen, kjærlighet. Det at mennesker som liker samme kjønn vet at det er flere der ute som kanskje sliter litt med tanke på akkurat dette tror jeg kan gjøre noe med at de blir litt ekstra glade i hverandre. De er liksom sammen om å gå litt i mot strømmen. For meg er kjærlighet kjærlighet. Enten om man er to kvinner, to menn eller en mann og kvinne. Jeg vet at barn kommer i en alder hvor de har veldig mange spørsmål. Mange av disse spørsmålene kan være knyttet til akkurat dette med kjærlighet. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å si til Adrian at det er helt normalt om mennesker liker det samme kjønn. Jeg kommer til å forklare dette med kjærlighet og hvor stort dette er, og ikke minst at alle fortjener å føle på dette. Om han skulle komme til meg en dag og si at han er homofil, så skal jeg først og fremst gi han en stor klem fordi han var så ærlig og kom til meg og sa det. Så kommer jeg til å ta i mot alle hans spørsmål,tanker og følelser med åpne armer. Min sønn fortjener også som alle andre kjærlighet, og det skal jeg som forelder aldri forhindre <3

                                                                       

Ha en fortsatt nydelig kveld <3

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde