Adrian blir storebror!


24.07.2016 kl.08:54


God morgen alle sammen!

 

Nå sitter jeg godt plantet i hjørne på sofaen med pleddet over meg etter at vi nettopp har spist en god frokost. I natt sov også min søster hos oss så det var veldig koselig å spise frokost sammen alle 3. Det å spise frokost sammen er noe som jeg faktisk har begynt å sette mer og mer pris på med alderen. Før var liksom frokost bare frokost, men nå ser jeg heller på det som et viktig måltid og det første måltidet om dagen som vi har sammen. Når Adrian er hos moren så spiser jeg frokost alene og det er da jeg merker hvor heldig jeg eller er. Det å få tilbringe måltidene mine sammen med sønnen min nesten hver eneste dag er noe som jeg setter veldig pris på og noe som jeg vet at kommer til å vare. 

Det vil faktisk bli kjekkere og kjekkere tror jeg. Jeg tenker at om noen måneder/1år, kanskje 2år så vil jeg finne meg en type og mest sannsynlig få meg flere barn. Da vil vi være en stor og samlet familie rundt bordet og det er noe jeg gleder meg veldig til!

Som person er jeg veldig glad i andre mennesker. Jeg er veldig opptatt av at alle skal ha det bra uansett alder. Jeg ser på meg selv som en ærlig person noe som jeg tar med meg når jeg er rundt andre mennesker. Jeg er en kjærlig person som liker å gi masse kjærlighet. Jeg føler meg rett og slett som en bedre person når jeg vet at de rundt meg har det bra.  

Dette gjelder også barn. Jeg veldig glad i barn og brenner nok litt ekstra for at barna skal ha det bra. Alle barn i alle aldre fortjener kun det beste og det er dette jeg prøver å gi sønnen min. Når jeg sier det beste så mener jeg ikke dyre merkeklær og nye dyre opplevelser hver dag. Jeg snakker om de hverdagslige tingene som gjør dagen litt mer spesiell. Idag skal vi for eksempel ta buss. For min del så er buss kjempe kjedelig og vertfall når jeg vet at bilen min står klar til bruk rett utenfor døren. Men sønnen min elsker å ta buss og dette er noe vi ikke så alt for ofte gjør. Så det å piffe opp slike små hverdagslige ting er noe som barna setter utrolig pris på og jeg som mamma elsker.

Når jeg tenker på fremtiden så er det faktisk ganske blankt. Jeg er den personen som planlegger det aller meste. Det er ikke ofte at jeg for eksempel går å legger meg for natten og ikke aner hva som skal skje dagen etter. Jeg liker å ha kontroll på absolutt alt. Men fremtiden ha jeg gitt opp å planlegge, Fremtiden er for lang og fjern.Men det er en ting jeg vet om fremtiden, og dette er en tanke som gjør meg utrolig spendt! Jeg har bare lyst til å hoppe i det. Jeg snakker selvfølgelig om det å få flere barn.

Jeg elsker sønnen min av hele mitt hjerte og har delte meninger om det å være alene med han nå. Jeg skulle jo ønske at jeg hadde en mann og kanskje et barn på vei. Men igjen så har jeg lille Adrian og vi har nå idag bare hverandre. Jeg får gitt han all min oppmerksomhet noe som er veldig kjekt. Jeg føler at jeg strekker til og jeg føler at jeg om ikke alltid men vertfall nesten alltid har tid til å hjelpe eller bare være med å leke og det er en god følelse.

Men jeg er helt sikker på at Adrian blir storebror en dag. Jeg vet ikke hvor mange barn jeg kunne tenkt meg men jeg er veldig lysten på mer barn som jeg kan gi min kjærlighet til. Adrian har også blitt en stor og omsorgsfull gutt nå så jeg er sikker på at en liten søster eller bror hadde vært veldig stas! Men tiden får vise og jeg gleder meg!

Ha en fortsatt strålende dag! <3

 

#Storebror 

 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde