Jeg er en isdronning og jeg SKJEMMES!


24.07.2016 kl.22:26

Okey folkens, jeg SKJEMMES over meg selv! Den siste tiden har ikke blitt slik jeg tenkte i det hele tatt og nå trenger jeg deres hjelp! Nå om sommeren er det helt umulig å holde på dietten. Jeg er en isdronning og spiser vertfall en is om dagen om ikke flere. Denne her såkalte dietten som jeg har skrevet til dere at jeg går på har falt helt bort de siste dagene noe som jeg hater. Jeg går rundt og føler på en dårlig samvittighet ovenfor både meg selv og dere. Jeg har tidligere skrevet hvilken diett jeg går på, dette innlegget kan dere lese HER.

Noe av grunnen til at jeg begynte å blogge var jo for å prøve og overfør min daværende motivasjon videre til de som måtte trenge det. Jeg var superflink en periode med både mat og trening. Jeg gikk ned flere kilo og var i kjempe humør hver eneste dag. Jeg følte meg så fresh! Nå føler jeg meg bare lat og oppblåst her jeg sitter.. Men nå har jeg funnet ut at det er nok. Nå mener jeg det!

Det er her jeg må komme til å bruke dere. Jeg kommer med jevne mellomrom nå fremover til å legge ut alt hva jeg spiser på en dag slik at jeg selv holder meg til kaloriene, men også slik at dere kan henge dere på hvis dere vil! 

Når det gjelder treningen så har treningspartneren og barnevakten vært på ferie. Tynneste unnskyldningen i verden! haha!! Men nå er det stopp på unnskyldningene folkens. Nå skal jeg ut å trene annen hver dag uansett vær og jeg skal opp til flere dager i uken vise dere bilder av hva jeg har trent. Vil dere være med så heng dere på! Skriv til meg på facebook, mail eller her på bloggen hva dere trener. Jeg tar gjerne i mot tips fra dere.

I tillegg kommer det oppdateringer 1 gang i måneder med bilder av kroppen min. Jeg ønsker å se forskjell så dette er noe jeg nå blir nødt til å gjennomføre da jeg ikke har lyst til å legge ut bilde av at jeg blir større og større. Så i morgen kommer det første bildet som blir utgangspunktet som jeg går ut ifra. I morgen kommer også en oversikt over alt maten jeg har spist og ikke minst treningsøkten.

I fra og med i morgen av så starter det, nå er det ingen vei tilbake!

  


2 kommentarer


idakverkild

25.07.2016 kl.00:34

Wow, spennende! Mendu? Du ser jo smashing ut!! :-) Er selv veldig (over gjennomsnittlig, ehe) opptatt av kosthold og trening. Samboeren min blir litt oppgitt til tider, da han og lillemor kunne spist godteri hverdag, haha... Blir spennede å følge deg :-D
Maren

25.07.2016 kl.18:55

Dette greier du, du er bestemt og helt sikkert veldig flink:). Trenger du å holde deg godt oppdatert? Har du lyst på en ny Allmanakk . Jeg har giveaway på min YouTube kanal, Marenbl, se innom hvis du har tid. Ønsker deg en fortsatt fin sommerdag:).


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde