Mat og trening!


25.07.2016 kl.20:22


Idag er jeg endelig igang med dietter igjen! Jeg merker at det har gått for lenge siden sist jeg var på dietten. Det er faktisk ikke lenge siden jeg hoppet av men det kjennes ut på kroppen som om det er veldig lenge siden! Jeg har vært utrolig sulten idag og har drukket flerne liter med vann og zero saft for å holde meg mett. Akkurat idag har det vært litt vanskelig å telle kalorier da jeg var invitert på middag hos ei venninne sammen med gjengen. Men til middagen tenkte jeg bare at jeg spiser til jeg er mett og ikke stappmett. Jeg tar lite av pasta og saus og tar heller litt mer kjøtt. Så kaloriene blir litt vanskelig som sagt, men jeg har hatt det i bakhode og tror ikke at jeg har gått over.

 

Her kommer en liste over hva jeg har spist idag:

*Frokost kl 07.00= 157Kcal

1 skive med laks og majones

 

*Lunsj kl 10.00=50Kcal

1 Grønt eple

 

*Lunsj kl 13.00=130kcal

Salat

 

*Middag ca kl 18.00=Usikker! Men ligger muligens på rundt 700Kcal

Pasta,kylling og saus

 

*Kveldsmat

Idag ble det litt digg på jentekvelden så idag hoppet jeg rett og slett over kvelsmaten.

 

TRENING!Idag startet jeg også med treningen etter en god stund uten. Kroppen føltes tung og lat men jeg klarte å gjennomføre og er fornøyd med det! Idag gikk treningen ut på gåing, jogging og intervall med løping.

10 min sakte gåing for å få gang på kroppen

15 min kjapp gåing for å klargjøre kroppen til jogging

20min jogging med vogn

Intervall trening opp en bakke. Sprang alt jeg kunne opp bakken og gikk sakte ned (repitisjon x10)

20min Kjapp gåing 

20min sen gåing som var på vei hjem

 

Her står det i rekkefølge hvordan jeg utførte treningen min. Jeg begynte med en rolig treningsøkt idag i og med at det er første gangen på lenge men også fordi jeg måtte ha med meg vognen. Om det ikke var den lengste treningen så ble jeg god og svett så jeg føler at jeg har gjort så godt jeg kan idag. Når jeg trener annen hver dag så kommer det seg fort så jeg håper på å merke store forskjeller på kondisen etter noen få dager. Så her var dagen min! Som jeg har skrevet før så er jeg ikke noen treningsinstruktør eller noe slikt. Men jeg deler mine erfaringer,tips og ideers slik at du kan henge deg på hvis du ønsker det. Håper dere likte innlegget!

 

Ha en strålende kveld videre <3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde