Er du dårlig på kjøkkenet?


26.07.2016 kl.17:59


God ettermiddag alle sammen!

 

Dagen idag har gått i ett så idag blir det to sene innlegg. Men bedre sent enn aldri, ikke sant?? 

å langt har vi hatt en veldig greit dag. I går kveld var jeg på middag hos ei venninne hvor vi hadde en aldri så liten jentekveld. Sønnen min var da hos sin bestemor hvor jeg også gikk når kvelden sammen med jentene var verdig. Så i morges var jeg super heldig da min mamma sto opp med Adrian slik at jeg kunne få sove. Så idag har jeg sovet lenge og er super opplagt! Det er bare SÅ herlig å få sove ut av og til. 

Adrian hadde hatt en fantastisk formiddag sammen med bestemoren hvor de hadde vært ute å kost seg helt til hvilen hans i 12 tiden. Når vi kom hjem så var det middag som var planen og idag hadde vi en veldig enkel middag men også veldig god som jeg har lust til å dele med dere:

 

  • Ovnsbakte poteter, urtemarinerte grønnsaker, krydret kjøttideig og brun saus

Det du trenger:

1stk Kjøttdeig

1stk boks med urtemarinerte grønnsaker fra rema 1000

Poteter

Brun saus

Salt

pepper

grillkrydder

olje

 

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200grader
  2. Sett på en gryte med vann hvor du skal koke potetene
  3. Mens du venter på at vannet skal koke så deler du opp potetene i 4 deler. legg dem oppi vannet når vannet koker og la dem koke i 15 min
  4. Etter 15 min tar du potetene ut og legger dem på en plate med bakepapir og heller litt olje på dem. Krydre potetene med salt,pepper og grillkrydder. La stå i ovnen i ca 15 min
  5. Riv av plastikken på grønnsakene og hell urtemarinden over. Sett den på platen sammen med potetene og la den stå i 20 min
  6. Stek kjøttdeig i olje og krydre med salt og pepper
  7. Hell sausen over kjøttdeigen når den er ferdig stekt og la dette små koke litt
  8. FERDIGUtrolig enkel og god middag som passer for hele familien. Til og med til deg som er dårlige på kjøkkenet kan klare dette! Jeg som nå går på dietten regnet også sammen hvor mye kalorier det var i en porsjon og det lå på ca 500. Jeg ble stapp mett og klarte faktisk ikke heller å spise opp alt. Så middagen er veldig mettende og holde også sulten borte veldig lenge. Anbefales å prøve!

 

Senere kommer et innlegg om det å gi opp. Så følg med folkens! Som jeg har skrevet før så har jeg ei facebookside hvor dere kan få med dere alle innleggene. Hvis du vil bli medlem så klikker du deg inn HER.


1 kommentar


eveliin

26.07.2016 kl.18:17

nam det så godt ut :D jeg er dårlig på kjøkkenet :D ønsker deg en fin dag og en god sommer:D


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde