Jeg har vært best til å være dårligst!


26.07.2016 kl.20:42


God kveld dere fine lesere!

 

Nå sitter jeg med bena på bordet og hører på musikk mens jeg prøver å slappe av. Dagene mine som alenemamma går i ett, rett og slett. Vi sitter aldri i ro, så det å få sitte helt alene og bare høre meg selv puste er helt fantastisk. Ikke minst så lader jeg opp batteriene til en ny dag i morgen. Men idag er det faktisk litt vanskelig å slappe av i forhold til hva det har vært andre dager.

Uansett hav jeg gjør.. Om jeg går, bøyer meg, strekker meg, hopper eller ligger så får jeg vondt og jeg hater det. I morges når jeg kjente dette så gikk det litt tid før jeg forsto hvorfor jeg hadde så vondt. Selvfølgelig er det gangsperr etter treningsøkten min i går. 

Gangsperr er helt normalt hvis du begynner og trene etter en lang pause, ved en ny treningsøvelse eller rett og slett etter å ha økt styrken på treningen. Men gangsperr kan bli veldig vondt og kan beskrives som en muskelsmerte eller ømhet i musklene som kommer enn dag eller to etter treningen. Hver gang jeg starter å trene eller at jeg øker styrken på treningen så sliter jeg i en liten periode med masse gangsperr. Nå er det absolutt ingen unntak! Nå har musklene mine hatt sommerferie noe som jeg angrer på nå når jeg sitter her og offer meg over å ha så vondt over alt.

Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sagt at jeg NÅ skal begynne å trene. Så kommer jeg meg ut på trening men sliter i så mange dager etter på med gangsperren at jeg heller har gitt opp. Jeg har hatt så vondt at jeg ikke har klart å komme meg opp av sengen nærmest og da har det vært vanskelig å holde treningen gående. Så det å gi opp treningen er absolutt noe jeg kjenner til. Kanskje kjenner også du deg igjen?

Men nå er det annerledes. Nå sitter jeg med tanker som for eksempel at det er bedre å være fit og litt «fat» enn tynn og utrent. Jeg vil ikke bare kytte ned på maten og bli mindre hvis jeg ikke får noen muskler. Jeg vil stramme opp også her og der. Ikke minst så vil jeg ut å løpe. Jeg vil kjenne pulsen slå. Motivasjonen min er på topp noe som jeg elsker!Tidligere har jeg nesten bare jogget. Har rett og slett ikke følt at jeg har noe nytte av styrketrening i det hele tatt. Grunnen til dette er nok fordi jeg ikke har peiling på hva jeg holder på med. Men jeg har merket at de få gangene jeg har gjort noe med kondisen, styrken og maten på en gang at jeg har rent ned i vekt. Så nå har jeg bestemt meg for å kjøre en del styrke også. Jeg er en av dem som ikke er noe fan av treningssenter. Dette har jeg tidligere skrevet et innlegg om som du kan lese HER. Så styrken kommer jeg til å gjøre hjemme hvor jeg også kan prøve å ta noen bilder slik at jeg kanskje klarer å motivere dere til å henge dere på.

Så jeg føler at jeg tar et stort steg idag med å ikke gi opp og heller bekjempe denne fæle gangsperren som gjør helt forferdelig vondt! Nå har jeg dere også i ryggen og dette hjelper på! Vil du starte med trening og har lust til å "konkurrere" med noen for å få deg opp av godstolen så bare ta kontakt på facebook eller her på bloggen. Jeg og min søster har det slik og det hjelper. Ringer hun meg og sier at hun har trent idag og jeg vet at jeg ikke har gjort det. Ja da får jeg jammen meg lust til å få på meg treningsklærne å være like god som henne.

Jeg er super glad for at jeg nå tenker annerledes og kommer meg ut! Jeg føler meg mer og mer fresh for hver dag og den følelsen er herlig!I morgen skal jeg prøve en type trening som jeg ikke har prøvd før. Dette er trening som alle kan gjøre hjemme. Er du nysgjerrig på hva denne treningen går ut på så følg med i morgen! 

 

Ha en strålende kveld videre!!

#ikkegiopp

 

 

 

 

 


1 kommentar


gunilla wikåsen

26.07.2016 kl.21:31

Hvis du vil ha tur kamrat hør av deg


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde