Månedens favoritt kveldsmat


28.07.2016 kl.21:24


God kveld alle fininger <3

 

Nå sitter jeg å slapper av etter en herlig dag med søsteren min. Vi har bare slappet av noe som jeg absolutt trengte idag! Nå har vi akkurat fått i oss dagens siste måltid som er kveldsmat. Dette er blitt min favoritt kveldsmat så dette er noe jeg har lyst til å dele med dere. Det er ikke noe spesielt, men kanskje dere ikke vet hvor mange kalorier det er i dette? Her kommer vertfall den siste månedens favoritt:

 

  • Brødskive med eggerøre, røkt laks og majones

 

Det du trenger:

  • Brødskive
  • Majones
  • 1 egg
  • Røkt laks

 

Slik gjør du:

Her er det ikke så mye å skrive da det sier seg selv hvordan du tar laks på skiven. Men når det gjelder eggerøren så kan noen kanskje lure på dette. Måten jeg lager eggerøre på er at jeg tar 1 eller 2 egg, alt ettersom. Hvis jeg velger 1 egg så knuser jeg egget i en bakebolle og tilsetter en spiseskje med vann. Velger du 2 egg så må du ha 2 skjeer med vann. Dette blandes sammen med salt,pepper og dill. Smelt smør i en panne og hell røren på pannen. Så pleier jeg bare å dra røren rundt på pannen til den begynner å feste seg sammen. Da begynner jeg å snu den til jeg synes den er ferdig. Da blir det ett stort stykke istedenfor masse små biter. 

Det er sikkert 100 forskjellige måter å gjøre dette på, men dette er min måte og jeg synes at den fungerer veldig greit. Supergod kveldsmat! MMM <3

I kveldsmaten min kveld var det 172Kcal. #Kveldsmat

 


1 kommentar


ida

28.07.2016 kl.23:00

åhh nam! jeg har noen perioder der jeg bokstavelig talt lever på røkelaks haha. luv it <3


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde