Vil du bli slankere, kanskje er dette dietten for deg?


31.07.2016 kl.20:28


Heisann alle sammen!

 

Nå er jeg tilbake etter en herlig hyttetur sammen med venninnene mine. Det var utrolig herlig å komme seg litt bort fra hverdagen. Hjemme kan det fort bli mye av det samme til tider. Jeg får også alt for sjeldent tid til å være sammen med vennene mine så nå var det jammen meg deilig å tilbringe hele helgen sammen med noen av dem. Det å ta vare på vennene sine når man har barn kan være ganske vanskelig faktisk da ingen av mine har barn. Men heldigvis har jeg verdens beste venner som forstår at ting tar litt lengre tid og at det ikke alltid er like lett og komme seg fra alt som må gjøres hjemme når jeg har sønnen min.

 

Tidligere skrev jeg ett innlegg om forskjellige dietter jeg har prøvd ut, en av disse var lavkarbo. Dette innlegget kan du lese HER. Lavkarbo går enkelt og greit ut på å nesten ikke spise karbohydrater. Når jeg gikk på dette så var det utrolig vanskelig å finne på kjekke ting sammen med venninnene mine. De ville ofte ut å spise eller å lage noe godt hjemme til gjengen. Hver gang måtte jeg si nei fordi jeg gikk på denne dietten, noe som var utrolig slitsomt både for meg og dem. Jeg fant fort ut at dette ikke ville fungere i lengden og sluttet.

Nå går jeg på en diett hvor jeg teller kalorier. Stress tenker du kanskje? Men jeg synes det er verdt stresset. Hvis en vekt på siden av tallerkenen min må til for å gå ned i vekt samt komme i form og orke å trene så skal jeg heller holde ut det lille stresset tenker jeg. Jeg har skrevet før om hvilken diettt jeg går på men jeg får enda spørsmål om hvilken jeg går på, derfor vil jeg skrive dette om igjen da jeg synes at det er viktig at dere får med dere dette i og med at jeg legger ut mange innlegg som handler om diett, mat og trening. Dette vil bli mye lettere å klikke seg inn på når bloggsiden min snart oppdateres med en "kategori" knapp.

Men hvordan holde styr på hvor mange kalorier jeg kan spise? Jeg bruker faktisk en app som hjelper meg med å regne ut hvor mange kalorier jeg bør spise om dagen for å gå ned i vekt. Denne appen heter "My fitness pal" og finnes i appstore eller i playbutikken på android telefoner. På denne appen under "mål" skriver du inn nåværende vekt, høyde, hvor mye du vil ned i vekt og hvor mye du vil ned i uken. Ut ifra disse tallene regner den seg frem til hvor mange kalorier du bør spise om dagen. 

               

Etter å ha klikket deg inn på mål og skrevet alt der så går du tilbake til forsiden. Da vi det stå hvor mange kalorier du bør holde deg til pr dag. Forsiden ser slik ut.Her klikker du på ruten hvor det står hvor mange kalorier du skal spise. Da vil du komme inn på en side hvor du skal skrive inn hva du spiser til frokost, lunsj, middag og snacks.  På denne siden vil den selv regne ut hva du har spist av kalorier og hva du har igjen. Denne siden ser slik ut:Hvis du for eksempel skal skrive inn frokosten din så klikker du deg inn på frokost. Da vi du komme inn på en side hvor det stå frokost. Her kan du enten søke på enkelte matvarer. Disse matvarene som du velger og som du legger inn vil lagre seg. Da kan du enkelt gå inn andre ganger å bare klikke på det du vil spise istedenfor å søke hver gang. Hvis du ikke vil søke så kan du også trykke på en knapp hvor det er bilde av en strekkode. Her kan du ta bilde av strekkoden på matvaren du vil spise. Da vil den enkelt finne den.Når du har funnet maten du skal spise så vil det komme opp to forslag om 1g eller 100 g. Her er det så enkelt at hvis du skal spise 100g med for eksempel smør så lar du den stå slik. Hvis du bare skal spise for eksempel 10g med smør så må du trykke på 100g og heller velge 1g. Der hvor det allerede står 1g må du velge et nytt desimal som nå blir 10g. 

 

Dette er en genial måte til å holde styr på hva du får i deg. Det er også flere ting som jeg har kuttet ut fordi jeg har sett hvor mye det faktisk er i det. Denne appen og denne dietten har fått meg til å åpne øynene. Den har fått meg til å se hva jeg har gjort feil i alle år. Nå spiser jeg hva jeg vil men passer heller på mengden. Så hvis du vil henge deg på og har spørsmål så ikke vær redd for å spørre! Jeg hjelper gjerne!

 

Nå er jeg klar med nye innlegg om alt ifra kroppspress,mammakroppen,mat og trening så følg med!

 

Ha en fortsatt nydelig kveld alle sammen <3 

  


 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde