Når vekkerklokken min er borte


01.08.2016 kl.17:40


God dag alle sammen!

 

Nå står jeg over grytene mens jeg skriver til dere. Har akkurat satt i gang med middagen som er en av mine favoritter! Denne retten laget jeg et innlegg om her på bloggen for en liten stund siden og den kan du lese mer om HER.

Som jeg har skrevet til dere tidligere så har jeg nå barnefri i en hel UKE! Noe som sliter veldig på sjelen om dagene. Men jeg klarer meg helt greit og har bestemt meg for å klare det. I og med at vekkerklokken min er hos mor så var det vanskelig å stå opp idag så jeg var faktisk ikke på bena før nærmere kl:12.30! Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge!

Etter og endelig ha klart å ålt meg ut av sengen så var det på med treningsklærne for da var det på tide med joggerunden min. Jeg er faktisk usikker på hvor mange km jeg jogget da jeg ikke har sjekket opp i dette. Men vertfall så ble jeg god og varm! Jeg jogget til et sted hvor jeg møtte søsteren min før vi da jogget videre sammen. Deretter tok jeg faktisk bussen hjem igjen da det ble noe for langt og måtte jogge hjem igjen også. 

   
 

Når jeg kom hjem tok jeg en varm, lang og herlig dusj! Ingenting er bedre en en varm dusj etter en god treningsøkt, enig?

Nå står jeg og lager middag som sagt. Idag har jeg invitert 2 venner på besøk til middag noe som skjer alt for sjeldent. Det blir veldig koselig å se dem igjen og vertfall rundt middagsbordet.



Planen videre i dag er egentlig bare å slappe av. Jeg vet at venninnen min skulle ta med strikketøyet sitt noe som betyr at kanskje jeg også burde ta opp mitt, noe som også er svært sjeldent! 

 

Skal se om jeg får tid til å blogge litt mer med dere senere! Hvis ikke så kan dere vertfall vente dere flere innlegg i morgen! <3

Ha en fortsatt strålende dag alle sammen!


0 kommentarer








bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no









hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©



bilde