Hvis et donorbarn blir kjæreste med et annet donorbarn


02.08.2016 kl.14:56


God morgen alle sammen!

 

God morgen tenker du kanskje? Men ja, for meg er det morning. Etter at sønnen min ble levert til moren og nå har vært borte i nesten en uke så har døgnrytmen min blitt helt vill! Jeg får ikke sove på nettene og sover heller til langt ut på dagen. Dette er noe som ikke passer meg i det hele tatt da jeg egentlig har masse jeg skulle ha gjort! Menmen.. Snart kommer prinsen til mamma hjem igjen så da skal vi nok få orden på rutinene igjen!

Nå når jeg har vært en del alene så har jeg fått veldig mye tid til å tenke. Jeg som person er en tenker som bruker veldig mye tid på å gruble over både store og små ting som skjer her i livet. Nå i det siste har tankene gått til Adrian og fremtiden vår. Jeg kan ikke beskrive hvor glad i jeg er i sønnen min. Han er det aller aller viktigste for meg og kommer alltid til å komme først i rekken. I denne sammen heng så har jeg også tenkt på hvordan det vil bli når jeg finner med en kjæreste. Eller hvis jeg finner meg en kjæreste. 

Jeg er spendt på hvordan det ville blitt når jeg har Adrian fra før av. Jeg er også veldig spendt på om jeg vil komme til å finne meg en kjæreste som aksepterer at jeg har en sønn. En som rett og slett forstår at det er en pakke han får og ikke bare meg. Dette må jo være veldig vanskelig for gutter som ikke har barn fra før av? Tanken på å gå ifra og være alene til å plutselig bli en familie på 3 må jo være veldig skremmende!  

Men igjen så sitter jeg med tankene om at dette kanskje hadde hjulpet noen til å komme seg litt frem i livet rett og slett? Dette er mange rare tanker altså. Jeg får ofte høre at jeg tenker på mye rart. Men det er det som er så kjekt med å blogge. Her kan jeg bare åpne opp og fortelle alt jeg tenker og selv få mer roen på dette. Jeg har vertfall enda ikke kommet frem til hvordan det vil bli om jeg får meg en kjæreste, men jeg har et håp om å finne meg en som aksepterer at jeg har Adrian og som er klar til en fremtid sammen med oss. Jeg er ivrig etter å slå meg til ro med min egen lille familie men kommer til å vente til jeg finner en som jeg føler at jeg kan fullføre dette sammen med.

Når vi er inne på temaet kjærlighet så husker jeg godt at det var en ting jeg lurte mye på angående dette med donorbarn. Det jeg vet om donorer er at en donor kan levere inn en del porsjoner. Med andre ord så slo det meg for en god stund siden at tenk når Adrian finner seg dame og tenk om kanskje hun også er donorbarn?? Tenk om de faktisk var halvsøsken? Denne tanken skremte meg og fikk meg til å ta kontakt med de på storkklinikken. Da fikk jeg vite noe som alle med donorbarn bør vite. 

Alle donorbarn har et nummer. Så hvis donorbarnet ditt kommer hjem med ett annet donorbarn så må de selv sjekke opp om disse numrene tilfeldigvis matcher. Hvis de matcher vil det bety at de er halvsøsken om ikke kan få barn sammen. Sannsynligheten for å treffe på ene match må jeg selv få si at jeg tror er veldig liten da det er veldig mange donorer der ute og ikke minst fordi det også er skandinavisk. Men sjansen er der og dette er noe som alle burde vite!

 

Nå har jeg fått luftet litt av tankene mine til dere, noe som absolutt trengtes fra min side. 

 

Håper dere har en strålende dag! Blogges senere <3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde