Nær døden opplevelse


03.08.2016 kl.21:06


God kveld dere!

 

Nå sitter jeg stuptrøtt i sofaen etter å ha døgnet natt til idag. Jeg er faktisk helt zomby da jeg ikke akkurat er vandt til å være våken hele nettene. Noe av det som har vært positivt med å være så mye våken er at jeg har fått tid til utrolig mye! Jeg var innom nav og fikk skrevet ut masse søknader og cv'er, noe som føltes veldig godt! Jeg var også innom min mamma på lunsj noe som var koselig. Helt til jeg nærmest sovnet på kjøkkenbordet hennes!

Jeg trodde aldri at jeg skulle klare å fullføre noe trening idag, men JODA! Jeg og ei venninne tok for mange år siden et klatrekurs hvor vi tok noe som heter brattkortet. Det vil si at vi da får komme å klatre opp høye klatrevegger med sikring. Det som var litt ekstra skummelt i dag var at de nå hadde fått selvsikrede vegger. Før når vi klatret så sikret vi hverandre og kunne stramme helt opp før vi slapp oss ut fra veggen. Nå strammet det seg ikke helt opp men tauet bremset automatisk når du slapp. De første gangene så må jeg si at jeg følte at jeg var nær døden opplevelse. Det å stå så mange meter oppe i luften og slippe taket er ikke noe som ligger til min natur. Det føltes utrolig unaturlig. Men selvfølgelig gikk alt bra og vi ble mer og mer vandt til det! 

På den samme tiden som vi fikk kortet kjøpte vi også alt av utstyr noe som er veldig greit! Så vi var rett og slett og testet ut klatreveggene på et sted som kalles klatrefabrikken her i Stavanger. Det var utrolig kjekt å komme i gang igjen med en slik type trening. Jeg kjente det godt både i armer og ben så det var utrolig kjekt og kommer absolutt til å skje igjen.

Her kommer litt bilder fra dagen vår:

 

Har du ikke prøvd klatretrening så vil jeg absolutt anbefale dette! I tillegg til at det er trening så er det også utrolig gøy og veldig sosialt!

Har du trent i dag? hva har du i tilfelle trent?

 

Nå finner jeg snart sengen så det er vell kanskje god natt jeg skal si!?

Ha en fortsatt nydelig kveld alle sammen!


2 kommentarer


Maia Karoline Hansen

03.08.2016 kl.23:19

Klatring ser så gøy ut!
Donormamma

04.08.2016 kl.17:44

Maia Karoline Hansen: Det er veldig gøy også! Absolutt verdt å prøve! Kjekt at du tok deg tid til å kommentere! :-) Ha en fin kveld videre!


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde