At et så lite menneske kan vise så mye kjærlighet <3


04.08.2016 kl.18:12


God kveld alle søtinger!

 

I dag har jeg en 100ganger så bedre dag enn i går. Jeg vil tørre å påstå at jeg stråler! I går kveld sovnet jeg før kl 23.00 og sov til rett over 11.00 i morges. Så jeg var helt uthvilt når jeg våknet i morges noe som var herlig etter en langt trøtt dag etter å ha døgnet. 

Idag startet jeg dagen med å rydde faktisk. Rydde er vell ikke noe noen liker? Vertfall så er ikke jeg veldig glad i det så jeg har funnet ut at det er mye lurere og heller rydde alt med en gang slik at du slipper disse store rydde øktene og ikke minst en kjempe rotete leilighet. Men nå når Adrian har vært hos moren i en hel uke så må jeg ærlig innrømme å si at jeg ikke har hatt det så enkelt. Derfor har jeg ikke akkurat brukt tiden min på å rydde. Så idag trengtes det absolutt for idag skulle jeg nemlig endelig hente sønnen min igjen.

Dette har vært gledens dag. Jeg gledet meg så ekstremt til å hente han i dag når jeg våknet. Jeg har ikke tenkt på noe annen enn han idag så det var helt fantastisk og helt ubeskrivelig å se han igjen! Han kom løpende "mamma!mamma!" etterfulgt av verdens beste klem. Jeg følte og føler meg som verdens heldigste mamma som har han og jeg setter så innmari stor pris på kjærligheten som han gir meg. Noe jeg aldri har forstått og heller sikkert aldri kommer til å forstå er hvordan et så lite menneske kan vise så mye kjærlighet <3

Før jeg hentet han idag så var jeg helt sikker på at idag ville jeg bare være oss to. Jeg hadde lust til at vi skulle kose oss litt ekstra idag så vi tok turen til Leos lekeland. Her koste vi oss skikkelig! Det er så kjekt nå når han har blitt så stor og tørr å ta flere ting. Vi rant ned stoooore sklier om og om igjen. Vi vare begge helt svette når vi var ferdige der inne. Når vi kom hjem var han helt i hundre for å se alle lekene sine igjen. Ikke minst så ble han også veldig glad for å se katten sin igjen. For ca 8 måneder siden kjøpte vi oss en liten kattunge slik at Adrian skulle få vokse opp med dyr. Jeg synes det er så viktig at de får vokse opp sammen med dyr for å lære det å gi kjærlighet og ikke minst lære å være snille med andre. Vise omsorg rett og slett. De to har nå vokst opp med hverandre så de koser seg skikkelig sammen! "Adrian sin pusekatt" sier han <3Etter mye lek og moro koste vi oss med hjemmelaget skillingsboller, noe som heller ikke var så verst. Nå har vi bare sittet å kost oss i sofaen med teppe over og snakket om alt han har gjort hos mor og alt jeg har planlagt at vi skal gjøre de neste dagene. Vi koser oss skikkelig. Jeg har ikke ord for hvor herlig det er å få gutten sin hjem igjen etter noen tøffe dager med mye tårer.

Nå har jeg det perfekt <3 

 

Senere kommer et innlegg om hva jeg tenker videre her inne på bloggen. Jeg vil prøve meg med litt faste dager på forskjellig innlegg og diverse. Så følg med senere!

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har finfin kveld <3

 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde