Viktig innlegg til alle mine lesere<3


04.08.2016 kl.20:42


God kveld igjen dere!

 

Nå er endelig Adrian i seng. Ikke endelig fordi jeg ikke vil at han skal være våken, men heller endelig fordi han blir utrolig vanskelig å ha med å gjøre i morgen hvis han ikke sover greit om natten. I morgen skal vi på besøk, så da er det greit at vi begge er uthvilt. 

I det siste har jeg tenkt mye om jeg skal eller ikke skal. Er det lurt eller er det ikke lurt? Derfor tenker jeg at vi tar en prøveperiode for å se om dette funker! Som jeg kanskje har skrevet før her på bloggen så er jeg ei jente som liker å ha kontroll. Jeg hater når jeg ikke vet hva jeg har i vente og liker også rutiner på det meste. Stress tenker kanskje noen, men perfekt tenker jeg. Da har jeg alltid kontroll på hva som skjer og hva som skal skje i løpet av en dag. Det verste jeg gjør er å legge meg for natten uten å vite vertfall noe av det som skal skje dagen etterpå og slik føler jeg at det har blitt med bloggen..

Jeg har ei lita liste med forslag til innlegg som jeg kan skrive rundt. Men jeg har ingen faste dager på hva jeg skal skrive når eller hvor mange innlegg jeg skal ha til dagen. Dette med faste klokkeslett er også noe jeg til tider savner men som jeg også vet med meg selv at aldri hadde fungert da jeg farter rundt på andre ting på helt forskjellige tidspunkter hver dag.

Så nå vil jeg prøve noe nytt! Jeg vil prøve med en CA rutineplan på hva som vil komme når. Jeg kan ikke love at den alltid vil komme til å bli fulgt med tanke på hvis jeg plutselig gjør noe en dag som jeg har veldig lust til å fortelle. Hvorfor skal jeg da vente 2 dager før jeg forteller det på grunn av ei liste? Men listen forteller også dere hva jeg tenker at denne bloggen handler og skal handle om. Her kommer listen, legg gjerne igjen en kommentar på hva du synes!

 

Mandag: TMK, middagsoppskrif og hverdagen vår

TMK= Trening, Mat, Kalorier. Til nå har jeg lagt ut 2 av disse innleggene. Du kan lese ett av dem HER. I disse innleggene skriver jeg hva jeg har trent dne dagen, hva jeg har spist hele dagen og hvor mye kalorier jeg har spist til hvert av måltidene samt en kalorisum for hele dagen. Her an du lett gå inn å spise det samme for å komme inn i dietten som jeg går på hvis du ønsker det. Når det kommer til middagsoppskrifer så tenker jeg å legge ut oppskrifter som er enkle, barnevennlige, mye smak, lette og lage men også tar liten tid.

Tirsdag: Andre, hverdagen vår

Andre: Her kommer jeg til å skrive en del forskjellige innlegg. Jeg kommer til å skrive om temaene mammakroppen, kroppspress, donormamma, donorbarn og litt med dette å bli inseminert samt mine erfaringer rundt dette.

Onsdag: Trening,mat,kalorier (TMK) og Hverdagen vår

På hverdagen vår så skriver jeg enkelt å greit om hva vi har gjort i løpet av dagen. Andre dager en mer spennende enn andre. Men også i disse innleggene kan du finne inspirasjon til morsomme ting å finne på med barn, kanskje litt nye innkjøp, se leiligheten vår, erfaringer osv.

Torsdag: Ukeshandling og middagsoppskrift

Ukeshandling: Jeg ukeshandler som sikkert en del har fått med seg nå. Hver torsdag vil jeg komme til å legge ut et innlegg hvor jeg skriver alt jeg har planer om å ha til middag de neste 7 dagene. Så trenger du mattips så bør du klikke deg inn på disse innleggene.

Fredag: TMK, hverdagen vår

Lørdag: Andre, hverdagen vår

Andre: Her kommer jeg til å skrive en del forskjellige innlegg. Jeg kommer til å skrive om temaene mammakroppen, kroppspress, donormamma, donorbarn og litt med dette å bli inseminert samt mine erfaringer rundt dette.

Søndag: UKENS, Hverdagen vår

UKENS: Her skriver jeg om uken som er gått. Favoritt rett, favoritt blogg, favoritt treningsøkt, favoritt dag, favoritt musikk osv

  

 

 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde