MMM hjemmelaget!


05.08.2016 kl.07:28


God morgen alle sammen!

 

For en fantastisk morning vi har hatt! Adrian kom inn å vekket meg klokken 06 i morges, noe tidlig spør du meg. Men faktisk så var jeg overraskende våken idag, kanskje ikke så rart da jeg våknet av en stor klem fra ynglingspersonen min i hele verden. Vi lå i sengen å snakket en før vi sto opp og laget frokost.

I går kveld etter han hadde lagt seg kom jeg på alle blåbærene jeg hadde i kjøleskapet. Når jeg var på hyttetur med jentene i helgen var vi nemlig på blåbærtur hvor vi fant masse blåbær! En del av disse fikk jeg med meg hjem og bestemte meg for å prøve meg på hjemmelaget blåbær syltetøy. Dette prosjektet startet jeg i går i tillegg til å steke pannekaker som jeg pakket inn i folie og hadde klart til idag.

Pannekaker med hjemmelaget blåbær syltetøy er absolutt blitt en favoritt! Både jeg og Adrian nøt frokosten! Nesten litt syns at jeg går på diett da det faktisk er ganske mye kalorier i pannekaker. Men jeg fikk nå spist en og er vell fornøyd med det! 

Senere kan dere vente dere 2 innlegg. Men begge innleggene må komme litt sent da vi skal på besøk. Jeg må også ta en ny tabata trening her hjemme i kveld hvor jeg kan prøve å få tatt litt nye bilder av hvilke øvelser jeg tar. 

 

Håper dere får en fantastisk dag! Blogges senere <3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde