Ikke dårlig samvittighet en plass!


05.08.2016 kl.19:56


God kveld alle dere søtinger!

 

Nå håper jeg virkelig at dere har hatt en flott dag! Vi har vertfall hatt en super dag! Vi har nemlig vært på besøk hos min farmor og farfar altså oldemoren og oldefaren til Adrian. Dette var like hyggelig som alltid!

Dagen startet veldig tidlig, men den startet allikevel veldig bra siden jeg fikk lov til å våkne til det fineste smilet i hele verden <3 Vi laget oss en god frokost og tok egentlig hele morningen ganske så rolig. Vi lekte en del inne på rommet hans da leke kjøkkenet nå plutselig har blitt en stor hit. Her får jeg servert skiver med at mulig på, ikke minst så har jeg også fått meg en fast stol som er "mamma sin".

Etter leketid satte vi oss i bilen og kjørte til mosterøy hvor mine besteforeldre bor. Mosterøy må være en av mine favorittsteder! Her er det landlig og utrolig avslappende å være. Når jeg er her så tenker ikke på noe som helst og klarer å slappe helt av noe som er herlig! Her spiste Adrian lunsj før det var på tide med en liten hvil. Etter hvilen kom også min pappa, altså Adrian sin bestefar. Dette syntes vi begge var veldig stas! Adrian elsker å være med bestefaren så dette var absolutt dagens høydepunkt for han. Når alle var tilstede fikk vi også middag noe som for meg må ha vært dagens høydepunkt! Ingenting er bedre enn farmor sin middag!Problemet når jeg er hos farmor og farfar må være dette med maten. Det er så godt at jeg ikke klarer å stoppe! Idag la jeg rett og slett kalori kalkulatoren min på hyllen og spiste meg god og mett. Det er ikke ofte jeg er hos dem så dette gjorde jeg med god samvittighet! 

Etter mange timer med leking, spising, snakking og mye latter så bar det hjemover. Når vi kom hjem gikk jeg med en gang i gang med en tabata økt, altså styrketrenings økt. Om en liten stund så vil det komme ut et innlegg om hva tabata trening er og hvilke øvelse / musikk jeg valgte. Tabata er rett og slett en rå treningsøkt om jeg må si det selv. Jeg føler at jeg trener kjempe effektivt og da er det faktisk veldig kjekt å trene!Nå har jeg vært i dusjen og Adrian er i seng. Nå skal jeg bare slappe av før det sikkert blir en litt tidlig kveld på meg da jeg faktisk er veldig trøtt til en forandring. Håper der også har hatt en fin dag! Blogges senere <3 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde