TKM= Trening, Kalorier, Mat


05.08.2016 kl.20:39


TKM!!

TKM= Trening, kalorier, mat. I disse innleggene skriver jeg om hvilken treningsøkt jeg har valgt for dagen. Jeg legger også med bilder av enkelte øvelser. Jeg skriver også ned alt av mat jeg har spist hele dagen samt hvor mange kalorier det var i hver av måltidene men også hvor mange kalorier jeg har spist til sammen hele dagen. Vi du komme i gang kan det være en ide å spise nok som det samme og ikke minst trene på denne måten som både er styrke og kondisjon bare for å komme igang.

 

MAT&KALORIER:

Idag må jeg si at det er veldig vanskelig å skrive ned dette faktisk da jeg ikke aner hvor mye det er i middagen jeg spiste da vi var på besøk. Ikke minst så var vi også hos min farmor hvor jeg spiser til jeg er god og mett. Så jeg skriver ned hva vi spiste, men jeg tørr ikke å gjette hvor mange kalorier.

Frokost: 110kcal

1 Stk pannekake

 

Lunsj: 93 kcal

Skyr youghurt

 

Middag: ?kcal

Pannekake,potet,litt makaroni og bacon

 

Kveldsmat: 137 kcal

Brødskive med røkt laks og majones

 

TRENING:

 

300 movie backround

Idag var det endelig duket for en ny dag med trening og idag var det tabata trening som sto på planen. Tabata trening er rett og slett en trening hvor du trening intenst i 20 sekunder og deretter får 10 sekunder pause. Slik jeg gjør er at jeg tar to og øvelser og tar disse to annen hver gang. Et eksempel kan være: Situps-pause-armhevinger-pause-situps-armhevinger osv.. Tidligere har jeg også skrevet litt om musikken jeg bruker til disse treningene. For å oppsummere litt så bruker jeg noen tabata sanger på spotify. På disse sangene spiller den musikk når du skal trene, blåser i fløyte når det er pause og ikke minst telle opp når du skal starte igjen. Jeg kan legge ved et skjermbilde slik at du vet hva du skal søke på for å finne disse sangene. Disse er veldig greie å bruke da du slipper å bruke tid på å sjekke klokken osv.Jeg har til nå pleid og tatt 4 sanger, 2 øvelser pr sang altså 8 øvelser til sammen. Dette var slik jeg satte det opp i dag og hvilken musikk jeg valgte fra tabata listen min:

 

Tabata sang nr 5: 

1. Seteløft

2. KnebøyTabata sang nr 3:

1.armhevinger

2.SitupsTabata sang nr 7:

1. Situps stilling med vri

2. PlankenTabata sang nr 3:

1.Høye kneløft

2. Utfall

   

 

Jeg var rett og slett helt slitt etterpå, noe som føltes utrolig deilig! Tabata er en rå trening som jeg anbefaler på det sterkeste! Prøv du også da vell! 


1 kommentar


Snippen

05.08.2016 kl.21:22

Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og følge den på facebook :)


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde