Vi mødre får dårlig betalt


06.08.2016 kl.21:05


God kveld alle sammen!

 

Dere må bare beklage sene innlegg i det siste, men det har seg slik at jeg etter at jeg fikk Adrian hjem har vært veldig tidlig oppe om dagene men allikevel også hatt veldig masse planer. Idag var vi for eksempel avgårde i bilen klokken 09.00. Mer om hva vi skulle gjøre kommer i et senere innlegg.

Idag har jeg lyst til å skrive om noen fantastiske mennesker. Noen er unge og noen er gamle. Noen er tolmodige mens andre er veldig kreative. Noen gir masse kjærlighet mens andre har det veldig travelt på jobben. Jeg snakker selvfølgelig om mødre! Mødre er noen helt fantastisk skapninger med unike evner. Dette er noe jeg synes fordi jeg har sett ved så utrolig mange forskjellige mødre som gjør en fantastisk jobb med sine barn.

Men hva er en god mor? Hva må til for å være en god mor? Noen synes kanskje at en mor som lar barna gjøre som dem vil er en god mor mens andre synes kanskje en mor som har strenge regler er best. Skal man være streng? Hvor streng skal man være før det blir for strengt? Er det noe svar på dette i det hele tatt?

Det å være en mamma er for meg verdens beste jobb. Jeg skal ikke legge skjul på at det også er verdens hardeste jobb, da det innebærer så ekstremt mye. Vi mødre må kunne litt av alt. Vi må være flinke til å snakke, lytte, fikse,lege sår, trøste, kokkelere på kjøkkenet osv. Du tror kanskje du vet hva du går til før du får barn. men dette er noe som vi mødre vet at du ikke vet. Ingen som ikke har barn klarer å innse hvor stor kjærligheten for deres barn en dag vil bli. De fleste klarer nok å se at en mamma må gjennomføre på en dag, men jeg tror det er færre som forstår hva det krever av en mamma og fullføre dette hver eneste dag.Som mamma får vi heller ikke lønn som i penger. Men vi mødre tenker " hva er vell penger verdt!?" Vi har barna våre! Barna våre er det kjæreste vi har. Den beste lønnen vi får hver eneste dag er mange gode klemmer og masse kjærlighet! Dette er så mye mer verdt enn penger. Jeg vil altså tørre å påstå at vi har verdens beste jobb <3

Men å være en mamma er ikke alltid en dans på roser. Vi må gjennom ting som overgangsyken, vannkopper, trassalderen, dårlige dager, matleie barn osv. Det er flere perioder i løpet av et barns liv som virkelig setter mammarollen på prøve. 

Så hva er en god mor? hva må til? Jeg har ikke svaret, men jeg har en mening. Min mening er at en god mor er en person som lytter. Å lytte til barna sine er noe som jeg synes er veldig viktig. Jeg tror det er lurt at barna føler seg hørt. Ikke minst så tror jeg også at barna har godt av å ha strenge men rettferdige regler hjemme. Heller klare linjer for å si det slik da. En annen ting må være det at barne føler seg sett. Legg bort mobilen og pcen når du har barna. Ikke la dem tro at denne lille duppedingsen er mer verdt enn han eller henne. Og sist men ikke minst, vis masse kjærlighet! Gi dem ros hver eneste dag <3 Jeg vil gjerne høre dine meningen som akkurat dette. Hva er en god mor? Har du svaret?

 

Ha en fortsatt flott kveld!

 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde