Ingenting kunne hindre oss


06.08.2016 kl.21:21


For en herlig lørdagskveld!

 

Nå ligger jeg å sløver med min søster i sofaen. Vi har en skikkelig daffe lørdag, noe som passer meg perfekt! 

Idag våknet vi som vanlig veldig tidlig. Vi spiste frokost og hadde en koselig stund før vi kledde på oss og skulle ut. Idag hadde jeg nemlig lovet Adrian at vi skulle på krabbejakt! Dette er noe som ikke vi to har prøvd før sammen så dette er noe som jeg absolutt har tenkt på lenge da det vekker masse barndomsminner. Så vi kjørte hjemmefra klokken 09 i morges til en strand her i stavanger. Vi tok med oss håv og bøtte, kjempeklare for å finne krabbe!

Når vi kom frem blåste det veldig mye, men ingenting skulle hindre oss i å fange krabbe! Det tok faktisk litt til før vi fant en, men til slutt fant vi en noe som Adrian syntes var kjempe stas! Vi hadde en bøtte hvor han kunne se på den gjennom veggen. Så vi satt og fulgte med på denne krabben lenge og glemte helt ut været. Etter en liten stund var det for lunsjpause. Jeg hadde pakket med matpakke til begge to som vi nøt ved en benk nær vannkanten. Vi hadde det skikkelig koselig bare meg og han!

Når vi var ferdige der kjørte vi til min pappa hvor vi atter en gang fikk være med ut i båten. Dette er også noe som Adrian ELSKER! Været kom seg plutselig, noe som vi absolutt trengte! Vi prøvde å fiske litt, noe som ikke gikk helt vår vei. men selve båtturen fikk vi gjennomført og vi var fornøyde med å se Adrian så glad som han var. Mitt på dagen var jeg å hentet min søster som bor i haugesund. Hun kom med båten og trengte å bli hentet. Når vi kom hjem laget vi en diiiiigg middag som jeg gjerne vil legge ut oppskriften på. Dette smakte altså helt himmelsk! Nå sover Adrian mens vi bare ligger her å sløver egentlig. Vi lader rett og slett opp til ny uke!

 

Vi har hatt en kjempe fin lørdag og det håper jeg dere også har hatt <3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde