UKEN som gikk!


07.08.2016 kl.21:32


Nå er atter en gang uken slutt etter mange flotte nye opplevelser. Det er faktisk veldig rart hvor mye men også hvor lite man går igjennom på bare 7 dager. Vi møter nye mennesker, vi treffer bekjente, vi kvitter oss med personer som vi trodde var venner, vi kjøper nye ting for å så sitte igjen uten en krone. Dagene er som aldri like, noe som kan være både bra og dårlig. Jeg har bestemt meg for å begynne med UKENS her på bloggen fordi jeg synes selv at det er kjekt å lese dette på andre sine blogger. Jeg liker rett og slett å få en oppdatering på uken som har gått både på godt og vondt. På disse UKENS innleggene så kommer jeg også til å svare på spørsmål. Nå har jeg akkurat svart i kommentarfeltene til dere, men fra nå av vil dere komme til å få svar på disse innleggene. Håper dette er ett innlegg som dere kommer til å like <3

 

UKENS!

Blogg:

Lykkenermange.blogg.no er en blogg som handler om ei ung mor som tilsammen nå har 5 barn. Jeg er selv mamma og vet hva det krever av en person å være en mamma. Jeg kan ikke i min villeste fantasi tenke meg hvordan det er å ha fem barn og har derfor valgt å lese bloggen hennes. Etter å følgt henne en stund så synes jeg at hun rett og slett er rå! Nå i disse dager har hun og sin tidligere mann også flyttet fra hverandre noe som er veldig trist! Jeg er veldig spendt på fremtiden til familien. Ønsker dem alt det gode! <3 Bloggen kan du lese HER.

 

Craving:

Ukens craving må absolutt være brødskiven jeg har om kveldene med eggerøre, røkt laks og majones. Jeg elsker laks og er også veldig fornøyd med kaloriinnholdet! aktivitet:

Dette må være den dagen hvor jeg og Adrian sto opp tidlig for å kjøre til ett sted ved sjøen for å se om vi klarte og fange krabbe. Han har vertfall ikke med meg sett en krabbe før noe som gjorde dette til en toppersdag når vi endelig fanget en! Dagen var etterfulgt med båttur med hans bestefar og besøk av hans tante. Innlegget kan du lese HER.


treningsprogram:

Ukens treningsprogram er et program som jeg synes er utrolig effektivt! Jeg snakker selvfølgelig om tabata! Vet du ikke hva tabata trening er så kna du klikke deg inn HER. Her ligger det bilder av forskjellige øvelser samt musikk og ideer! Dette er trening som du kan gjøre hjemme noe som for meg passer veldig bra! Adrian elsker å være med og hoppe rundt i stuen når jeg står med høye kneløft eller hva det måtte være! Har du ikke prøvd tabata så PRØV!

        
 

 

høydepunkt: 

Dette er uten tvil den dagen jeg fikk sønnen min hjem igjen etter å ha vært borte i en hel uke! Det var så herlig å se han igjen. Savne var STORT når han var borte! Resten av uken har vært helt fantastisk! <3 

treningslåt:

Freddy Kalas- Feel Da Rush

Dette er en låt som får hver en muskel i kroppen min til å bevege seg. Den brukes ofte under jogging og hjelper meg stadig med å holde motivasjonen på topp når jeg er sliten.

 

antrekk:

Denne uken må det være treningsantrekket som har vært på topp. Jeg fikk sønnen min hjem på torsdag noe som har resultert i mye hjemmetrening, altså tabatatrening. Når jeg har han tenker jeg mye mer på han og oss enn akkurat antrekket mitt, så ja denne uken må det faktisk bli treningsantrekk!Mest leste innlegg: 

"Nå er det nok, jeg gir ikke opp" Dette innlegget kan leses HER. 

beste innkjøp: 

Det kjekkeste i hele verden er å gjøre sønnen min glad. Jeg blir så glad når jeg ser at han blir overasket. Når jeg fikk han hjem etter å ha vært hos moren i en hel uke hadde jeg lyst til å kjøpe en liten ting til han. Da kjøpte jeg en liten bok om store kjøretøy. Store kjøretøy er noe som er veldig inn hos oss nå for tiden så boken ble en stor suksess. Han har hatt den med seg over alt og lest i den hver eneste dag! 

 

Gleder meg til en ny uke sammen med dere <3 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde