Griskheten og grådigheten kom frem


07.08.2016 kl.22:00


God kveld alle sammen <3

 

Idag startet dagen eller natten om jeg kan si det helt merkelig. Jeg våknet i 03 tiden i natt av at Adrian kom inn til med dynen og puten sin. Jeg tok hintet og lot han ligge i min seng. Allerede klokken 05.30 spratt han opp av sengen og ropte " MAT!". Jeg rullet meg nærmest ut av sengen og fant frokost til han. Han satt og gjespet noe voldsomt under frokosten så jeg spurte om han ville sove mer noe som an absolutt ville. Når han var ferdig med maten gikk han inn i sin egen seng og sov til 09.00 og da startet dagen skikkelig.

Så idag har jeg vært trøtt, dette på grunn av at jeg sover så lett når jeg våkner og sovner om en annen. Men når dagen var i gang bestemte jeg, Adrian og min søster seg for å kjøre en tur til byen bare for å gå rundt og kikke litt. Når vi ankom Stavanger gikk vi til en plass hvor vi bestemte oss for å sette oss ned. Vi hadde nemlig tatt med oss lunsj til hele gjengen som vi spiste. 

Etter lunsjen gikk vi rundt i byen og bare kikket på alt og ingenting egentlig. Etter en stund med kikking gikk vi ned til breiavannet hvor vi matet fuglene. Å mate fuglene i Stavanger er ikke det enkleste i verden skal jeg si deg! I det vi fant opp maten vi skulle kaste til dem så stormet det rundt oss med måker i alle størrelser. Vi måtte bare kaste maten så fort vi kunne. Når vi hadde kastet alt og trodde det var over kom en av måkene og stjal isen som Adrian gikk og holdt i hånden. Heldigvis var mammaen mer skeptisk enn barnet! Han lo som bare det og har ikke snakket om noe annet idag enn fuglen som stjal isen hans.Etter byturen kjørte vi til min mamma hvor vi bare var på et lite besøk for å si hei. Her gjorde vi egentlig ikke annet enn å snakke hvor vi etter kort stund kjørte hjem og begynte på middagen. På menyen idag var det stekt kylling, ris, brokoliblanding og fløtesaus. Middagen var veldig enkel men også veldig god! Jeg kommer til å legge ut oppskriften på denne etterhvert.Etter middagen var det dusjetid for småen før også min andre søster kom på besøk. Da satt vi egentlig bare å slappet av før jeg faktisk sovnet på sofaen etter en travel morning! Nå er begge søstrene mine gått og Adrian er i seng. Jeg sitter med bena på bordet og tenkte nå at jeg skulle sette på litt serie som jeg kan runde av kvelden med. 

 

Alt i alt har jeg hatt en super dag og det håper jeg at dere også har hatt! <3

Blogges i morgen!


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde