Vil du bli ukens blogg !?


08.08.2016 kl.12:20
Som dere kanskje har fått med dere så har jeg startet med UKENS hver søndag. Her skriver jeg alt ifra ukens middagsrett, treningstips, musikk, aktivitet, opptur osv. Men det jeg også skriver er UKENS blogg. Jeg har valgt å ha ukens blogg fordi jeg er en person som leser blogger. Jeg har kommet over flere som er ganske langt nede på lisen men som er veldig bra! Disse bloggene vil jeg få opp på listen slik at flere får lest disse fantastiske innleggene flere legger ut. 

Er du en blogger og ønsker flere lesere så skriv kort i kommentarfeltet om hva bloggen din handler om. Ut ifra dette så skal jeg hver søndag fremover skrive hvem som blir ukens blogg!

Hvem vet, kanskje er det din blogg som kommer frem! 

 

Jeg krysser fingrene for akkurat DEG! <3


5 kommentarer


Karina Larsen

08.08.2016 kl.13:01

Jeg melder meg gjerne på :) Bloggen min omhandler for det meste mote, antrekk, sminke og hår. Men jeg har også en del innslag fra hverdagen! Ellers finner man en kategori med navn "tankespinn", her skriver jeg om mer seriøse tema og om min kamp mot en kronisk sykdom. Ønsker deg en finfin mandag :)
keepingupwiththearmstrongs

08.08.2016 kl.13:21

Jeg ville elske å være med! Min blogg handler om mitt liv som en amerikansk kommer til Norge. Jeg skriver mat blogger, filmanmeldelser , fremme min gaming youtube kanal, og jeg tar opp personlige og viktige saker. (:
Christine Drage

08.08.2016 kl.13:23

Så kjekt! Jeg melder meg gjerne på. Bloggen min er først og fremst en mammablogg, men jeg skriver også mye om kosthold, det å være alene mor og har en del konkurranser :)
Line Angelica Sæther

08.08.2016 kl.16:27

Jeg blir gjerne med. :-)

Jeg skriver mye om makeup, hår, fashion, inspo, leirdueskyting, konkurranser, hverdag og personlige ting. :-)
Emma

09.08.2016 kl.00:57

Hiver meg på her :)

Bloggen min handler om min hverdag som musiker, trebarnsmor og om mote/skjønnhet, interiør, oppskrifter og ellers :)


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde