TKM #3 = Trening, Kalorier, Mat


08.08.2016 kl.20:21


TKM!!

TKM= Trening, kalorier, mat. I disse innleggene skriver jeg om hvilken treningsøkt jeg har valgt for dagen. Jeg legger også med bilder av enkelte øvelser. Jeg skriver også ned alt av mat jeg har spist hele dagen samt hvor mange kalorier det var i hver av måltidene men også hvor mange kalorier jeg har spist til sammen hele dagen. Vi du komme i gang kan det være en ide å spise nok som det samme og ikke minst trene på denne måten som både er styrke og kondisjon bare for å komme igang.

 

MAT&KALORIER:

Idag må jeg si at det er veldig vanskelig å skrive ned dette faktisk da jeg ikke aner hvor mye det er i middagen jeg spiste da vi var på besøk. Ikke minst så var vi også hos min farmor hvor jeg spiser til jeg er god og mett. Så jeg skriver ned hva vi spiste, men jeg tørr ikke å gjette hvor mange kalorier.

Frokost: 107kcal

Fiber balance knekkebrød med kreolsk kyllingsalat

 

Lunsj: 147 kcal

Brødskive med kreolsk kyllingsalat

 

Middag: ca 813kcal

Fiskegrateng, potet og guløtter

 

Snacks: ca 626kcal

Hjemmelaget Bløtkake

 

Idag har jeg da spist ca1067 kcal og har igjen 183kcal. Off jeg skjemmes av den nederste der!  Men når man har besøk så har man besøk! Må kunne kose meg også! 

 

TRENING:

 

300 movie backround

Idag var planen å jogge. Men siden vi her i Stavanger har i flere dager nå hatt ett skikkelig dritt vær for å si det rett ut så fristet det rett og slett veldig lite. Det regner kattunger ute! Derfor ble det igjen min kjære og gode tabata trening hjemme. Jeg er så glad for at jeg har kommet over denne treningsøvelsen som jeg kna gjøre hjemme! Idag fikk jeg også med meg Adrian på mange av øvelsene. Han storkoste seg når han sprang rundt her med høye kneløft osv. Jeg var super glad når jeg var ferdig i og med at jeg var super sliten, mens Adrian ble sur og ville mer! Godt tegn!

Her er sangene og øvelsene jeg valgte å gjøre idag:

 

Tabata sang nr 5: 

1. Høye kneløft

2. Utfall


Tabata sang nr 3:

1. Situps med vri

2. Planen

 

Tabata sang nr 7:

1. Ligge på ryggen og senke bena forsiktig ned

2. Seteløft


Tabata sang nr 3:

1.Situps

2. armhevinger

 

 

Atter en gang hadde jeg veldig god samvittighet når jeg var ferdig. Kanskje enda mer idag siden jeg har syndet med kake idag! Er du i gang med tabata trening? Jeg vil gjerne høre hvordan det går!


 

 

 


 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde