Husmorpoeng til meg!


08.08.2016 kl.21:59


God kveld alle sammen!

 

Nå er det kveld her i leiligheten! Adrian ligger og sover, besøket mitt gikk nettopp ut dørene, oppvasken er tatt og her sitter jeg i sløvestillingen min på sofaen. Dagen idag har vært ganske grei faktisk. Vi har fått gjort mye, men allikevel så mye. 

Dagen startet med at Adrian kom inn til meg klokken 07! HALLELUJA, tenkte jeg når jeg så på klokken! I forhold til de andre morningene jeg har hatt i det siste så var jo denne morningen luksus. Jeg våknet kjempe lett og spratt og av sengen. Vi stelte i stand en god frokost og fortsatte morningen med film under koseteppet på sofaen. 

Vi fant også ut ganske tidlig på dagen at vi ville ha min mamma og min søster på middag så vi sendte dem en melding. Dette var selvfølgelig noe de svarte ja til. Da kom jeg til å tenke på at jeg hadde veldig lyst til å bake. Så jeg satte i gang med baking av kake. Adrian synes det er kjempe kjekt å få være med på kjøkkenet, så han koste seg minst like mye som jeg gjorde!På dessert menyen idag var det bløtkakebunn fylt med vaniljekrem dekket med melis og bringebær på toppen. Jeg prøvde meg også for første gang på tebrød eller hva de heter. Gode ble de vertfall! Tidligere skrev jeg også om at jeg hadde laget hjemmelaget blåbær syltetøy, dette var noe jeg brukte idag i disse her. 

Etter mat, dessert og litt snakking gikk besøket. Da satte jeg i gang med tabata treningen min før jeg fikk besøk av ei venninne. Vi har også bare sittet og slappet av egentlig, noe som passet meg perfekt etter en litt hektisk dag.

 

Nå har jeg absolutt ingenting på planen min og det skal nytes!

 

Ha en fortsatt fin kveld videre alle sammen <3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde