Ting jeg vil gjøre før jeg blir 40!


09.08.2016 kl.16:05


Tenker du mye på fremtiden? Det gjør jeg. Jeg tenker også veldig mye generelt. Når jeg sier generelt så mener jeg alt fra enkelte personer, fremtiden til meg og mine nærmeste osv. Planlegge er også noe jeg bedriver store deler av dagen min på. Jeg liker å ha kontroll på det meste selv om det bare er en dag frem eller om det er flere år framover. Og ikke minst mål! Jeg er utrolig god til å sette meg mål. Har ikke alltid vært like lett å holde alle sammen, men jeg har vertfall funnet ut at jeg får en indre ro i det jeg gjør hvis jeg har en liste med mål. Derfor har jeg også nå lagt meg noen mål eller fremtidsplaner som jeg håper på at jeg skal klare å fullføre før jeg er 40år. Listen min er til nå på 8 ulike mål som jeg håper på å få fullført!

 

Barn:

Håper på å være ferdige med barn lenge før 40 års alderen. Har også et stort ønske om å få 3 barn. 

Gifte meg:

Selvfølgelig håper jeg på å få meg kjæreste en dag. Når jeg får meg en kjæreste så håper jeg at dette er og blir min fremtidige mann. En som vil forloves og giftes. En som vil leve med meg og Adrian resten av sitt liv. En som jeg kan få barn med osv. Alt dette gled og tenke på <3 

Reise:

Jeg har ikke reist veldig mye til nå i livet mitt. Da jeg fikk barn ble det bare enda mindre. Så dette er også noe jeg håper at jeg får oppleve mer av. Jeg har et spesielt ønske om å få reise til et land i Asia. 

Cruise:

Jeg har også veldig lyst til å prøve cruiseferie! Jeg har aldri prøvd lignende så dette er absolutt noe som jeg håper at kommer til å skje! 

Mat:

Jeg har den siste tiden blitt veldig inspirert når det kommer til mat. Jeg liker å prøve nye ting og elsker litt utfordringer. Derfor vil jeg på et matlagingskurs en gang hvor jeg kan lære meg gode, sunne men også enkle oppskrifter med mye smak.  

Hus:

Selvfølgelig ønsker jeg meg også hus en dag. Det å få kjøpe sitt eget må jo være en drøm for de fleste som leier. Jeg hadde da følt meg mange kilo lettere da jeg heller hadde betalt ned på mitt lån istedenfor huseierene mine sine gjeld.  

Tur:

Jeg liker godt å gå tur men har faktisk bare vært på prekestolen en gang i mitt liv! Dette er jo nesten litt flaut spør du meg. Men jeg har nå vært der! Håper virkelig på mer turer opp der. Det jeg også kunne tenke meg å prøva var å gå til kjerag. Synes det ser kjempe kult ut med denne steinen som står i press mellom to fjell!

 

Utdannelse:

Håper virkelig at jeg på den tiden har dette fagbrevet som jeg nå prøver på. Jeg håper at jeg da har fått meg en grei jobb hvor jeg trives og hvor jeg får jobbe med det som interesserer meg mest som er barn. 

 

Dette er det jeg har kommet frem til som jeg håper å få fullføre før jeg er 40år. Det er mange år fremover da jeg enda er liten og sprek! Velger vertfall og tro det! Har du en slik liste? Eller er det bare jeg som er litt tullete ?

 

Ha en fortsatt flott dag alle sammen<3 Blogges senere også! 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde