Dette er grunnen til at jeg ikke gidder


11.08.2016 kl.07:56
God morgen alle sammen!

 

Nå sitter jeg godt rullet inn i teppe på sofaen og prøver å tenke ut hva vi skal bruke denne dagen på. Jeg er veldig trøtte etter å ha lagt meg seint. I går kveld var jeg så heldig at søsteren min ville hjelpe meg med å sitte barnevakt slik at jeg kunne gå på kino med venninnene mine. Det var utrolig gøy å komme seg ut litt!  

Nå er jeg en liten tur innom bloggen for å minne dere om UKENS blogg. Hver søndag trekker jeg en "vinner" som jeg legger ut bloggen til. Jeg skriver litt om bloggen i håp om at andre også klikker seg inn for å sjekke den ut. Det er så utrolig mange gode bloggere der ute som ligger langt nede på listen kun på grunn av stor pågang på blogg.no. Derfor tenker jeg at vi bloggere må stå sammen å dele litt på leserne våre. Jeg bryr meg ikke om jeg ligger langt oppe eller nede på listen, men jeg bryr meg om at jeg har noen som faktisk vil lese det jeg skriver. Nå har jeg begynt å få mange faste lesere, noe som er utrolig gøy! Det er så utrolig mye kjekkere å skrive og ikke mist så er det også mye lettere å åpne seg når jeg vet at folk leser det jeg skriver og ikke minst også kommenterer.

Jeg har sett flere bloggere som skriver at du er nødt til å klikke deg inn på facebook sidene deres å like denne for å bli med i trekningen. Dette er av og til grunnen til at jeg ikke gidder å være med i slike konkurranser. Kanskje er det en blogg som ikke er av mine interesser i det hele tatt men som kjører slike konkurranser. Alle blogger fanger ikke alle slik er det bare. Hvis du klikker deg inn så vil du jo få et pling hver gang denne bloggeren legger noe ut på facebook siden. Så det at du er nødt til å gjøre det for å være med er ikke eelt min greie og derfor har jeg valgt at du her i min konkurranse bare trenger å skrive i kommentarfeltet at du vil bli med og litt om hva bloggen din handler om. Så skal jeg ta turen innom å lese litt på alle sammen! Men har du lust så er du selvfølgelig hjertelig velkommen inn i facebook gruppen til bloggen min også. Her legges alle innlegg ut. Skulle dette være av interesse kan du klikke deg inn HER.

 

 

Senere kommer det flere innlegg så vi ses da! Ha en fortsatt flott morning så lenge<3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde