TKM#4


12.08.2016 kl.18:17


TKM!!

TKM= Trening, kalorier, mat. I disse innleggene skriver jeg om hvilken treningsøkt jeg har valgt for dagen. Jeg legger også med bilder av enkelte øvelser. Jeg skriver også ned alt av mat jeg har spist hele dagen samt hvor mange kalorier det var i hver av måltidene men også hvor mange kalorier jeg har spist til sammen hele dagen. Vi du komme i gang kan det være en ide å spise nok som det samme og ikke minst trene på denne måten som både er styrke og kondisjon bare for å komme igang.

 

MAT&KALORIER:

Idag må jeg si at det er veldig vanskelig å skrive ned dette faktisk da jeg ikke aner hvor mye det er i middagen jeg spiste da vi var på besøk. Ikke minst så var vi også hos min farmor hvor jeg spiser til jeg er god og mett. Så jeg skriver ned hva vi spiste, men jeg tørr ikke å gjette hvor mange kalorier.

07.00 Frokost: 60kcal

Fiber balance knekkebrød med kaviar

 

11.00 Lunsj: 101 kcal

Skyr youghurt

 

14.30 Middag: ca 813kcal

Kylling og ovnsbaktegrønnsaker

 

20.00 Kveldsmat: 96kcal

Brødskive med kaviar

 

Snacks: ca 282kcal

Hjemmelaget gulrotkake

  

Når dagen er omme har jeg da spist ca 835kcal av 1250kcal som er målet mitt. Det vil si at jeg ligger med ca 415 innenfor noe som er bra! Dette fordi det idag dessverre ikke blir noe trening! Dagen har gått i ett og nå når kvelden kommer så får jeg besøk. Så derfor blir det en del kalorier igjen i kveld og heller en real økt i morgen! Av og til synes jeg at det er greit og ikke føle seg fengslet til planen om å trene annen hver dag. Jeg vil ikke kutte ut planer for å trene. Selvfølgelig hadde det vært ofte, men det er alt for sjeldent jeg får vært med venninnene mine alene uten Adrian til stedet så da er de første prioritert når jeg har barnefri. Dette med å ha venner når man har barn og omvendt er faktisk noe som jeg har slitt litt med hvordan jeg skal gjøre. Ingen av mine venninner har barn så jeg har slitt med at jeg har tenkt at de kanskje ikke forstår at ting tar lang tid hvis vi for eksempel skal være med hverandre når jeg har han. Mer om dette kommer i et innlegg en av de neste dagene <3

 

 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde