Realiteten har slått meg i hodet


12.08.2016 kl.18:38
 

Halloooo alle sammen!

 

For en nydelig dag det har vært! Da snakker jeg dessverre ikke om været.. Været her er helt elendig! Bare jeg skal ut forbi med boss så blir jeg klissbløt. Men utenom været så har jeg hatt en kjempe flott dag og det håper jeg at dere også har hatt <3

De siste dagene har realiteten slått meg i hodet. Snart skjer det! Snart starter Adrian i barnehage. Han er 2 år, men dette er hans første gang i barnehage så jeg er utrolig spendt! Nå når jeg har innsett at det faktisk snart bare er 1 uke til oppstart så har jeg begynt å stresse over alt som skule ha vært gjort og alt som skulle ha vært kjøpt inn av forskjellig utstyr som han trenger. 

Dette bestemte jeg meg for å gjøre idag. Jeg og Adrian tok derfor bilen å kjørte til et kjøpesenter her i Stavanger. Her fikk jeg kjøpt alt jeg trengte. Jeg kjøpte en del nye klær, vertfall bukser da han vokser utrolig fort for tiden! Jeg var jo nesten litt redd for at buksene hans ville ligne på piratbukser etter 1 måned i barnehagen. Derfor ble det ett nye i en størrelse større slik at de holde litt lengre.Ikke minst så fikk jeg tak i ny sekk! Jeg har selv jobbet i barnehage og sett hvor viktig det er med god sekk. De små bena går lange turer med sekk på ryggen. Av erfaring har jeg sett hvilke barn som sliter med å bære sekken deres på turen. Jeg tror ikke at det har med barna å gjøre da det alltid er samme sekk som må bli bæret av en voksen. Derfor kjøpte jeg en god beckham sekk som var utrolig fin! Den satt som et skudd på ryggen hans så jeg er overbevist om at jeg tok det rette valget.

Når vi kom hjem var det enda skikkelig regn ute så vi holdt oss inne. Vi lekte litt med den nye pusekatten som vi har fått oss, så litt film, bygget dublo, tegnet osv. Etter noen timer med lek var det på tide å kjøre han til mor. Der skal han nå være hele helgen. 

Når jeg kom hjem ryddet jeg litt i leilighetet, samt vasket klær osv. Når alt det var gjort laget jeg gulrotkake bare for å få bake litt. Har fått bakedilla tror jeg! Og tro meg, det er ikke bra når jeg er på diett! Nå er kaka ute av ovnen til kjøling mens jeg sitter i sofaen og venter på noen venninner som skal komme. Planen for i kveld er jeg usikker på, men det blir sikkert en film og mye latter kan jeg se for meg!  

Dagen har vært SUPER! Håper dere også har hatt en kjempe flott dag! <3 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde