Vil du bli ukens blogg !?


15.08.2016 kl.17:17


God dag ettermiddag alle sammen!

 

Sist uke begynte jeg med innleggene som jeg kaller for UKENS. I UKENS innleggene skriver jeg rett og slett et referat av uken som har gått. Sist uke leste jeg en hau med nye blogger for å finne hvem jeg syntes var ukens blogg. Jeg var innom utrolig mange kjekke blogger som jeg er sikker på at du også hadde likt! Denne uken vil jeg gjøre det samme for så å kåre en ny ukens blogg på søndag.

Så hvis du har en blogg eller kjenner noen som har en blogg du synes er så bra at du vil at den skal få mer lesere så skriv det i kommentarfeltet. Det er så utrolig mange flotte blogger her på blogg.no som ligger alt for langt nede på listen kun på grunn av stor pågang. Disse bloggene vil jeg hjelpe med å få høyere opp på listen. 

Som sagt så er alt du trenger å gjøre å skrive en kommentar i feltet under her om hva bloggen din handler om så skal jeg gledelig ta en titt.

Ha en fortsatt strålende dag <3



 


1 kommentar


Sanatani

18.08.2016 kl.17:53

Jeg er hjemmeværende husmor som blogger om livet med min datter, være veggis og om det å være grunder.






bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no









hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©



bilde