TKM#5


15.08.2016 kl.17:32


TKM!!

TKM= Trening, kalorier, mat. I disse innleggene skriver jeg om hvilken treningsøkt jeg har valgt for dagen. Jeg legger også med bilder av enkelte øvelser. Jeg skriver også ned alt av mat jeg har spist hele dagen samt hvor mange kalorier det var i hver av måltidene men også hvor mange kalorier jeg har spist til sammen hele dagen. Vi du komme i gang kan det være en ide å spise nok som det samme og ikke minst trene på denne måten som både er styrke og kondisjon bare for å komme igang.

 

MAT&KALORIER:

07.00 Frokost: 104kcal

1 Brødskive med stekt eggehvite

 

11.00 Lunsj: 165kcal

Fiberbalance knekkebrød med kreolsk kyllingsalat og 1stk skyr youghurt

 

14.00 Middag: 466kcal

Ostepanetter med bacon, potet og amerikansk grønnsaksblanding

 

17.00 Mellommåltid: 72kcal

1 stk eple

 

21.00 Kveldsmat: 240kcal

2 brødskiver med 2 skiver ost til sammen

 
Når dagen er omme har jeg da spist ca 1046kcal av 1300kcal som er målet mitt. Det vil si at jeg ligger med ca 254 innenfor noe som er bra! Idag har vi hatt kjempe fint vær her i Stavanger noe som var grunnen til at planen min idag avr å ta med meg Adrian på stranden for å så trene der. Men når jeg våknet idag hadde jeg utrolig vondt i magen og har slitt en del med den idag. Det hadde ikke nyttet og kjørt avgårde til en strand med denne magen. Så vi tok rett go slett bare en tur ut i gaten og gikk rundt her slik at jeg kunne løpe hjem om nødvendig. Treningen går faktisk utrolig dårlig nå for tiden, noe som er gørr! Men det er bare til å skjerpe seg å ta meg i nakken! Nå er det bare meldt fint vært fremover så jeg har ingen unnskyldninger! 

 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde