Utnyttelse!


16.08.2016 kl.20:57


God kveld alle søte lesere der ute!

 

Jeg kan starte dette innlegget med å si at jeg skrøt noe fælt i morges når jeg skrev at jeg var så utrolig våken og ikke forsto hvorfor. En liten time etterpå kom Jon Blund listene inn her og tok meg med storm. Jeg var så trøtt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. I går kveld slet jeg veldig med å få sove og når i tillegg Adrian da bestemmer seg for å stå opp 02.30, ja da merket jeg det. Så dagen startet egentlig med at jeg måtte hvile når Adrian tok hvilen sin etter lunsj. Den hjalp utrolig mye!

Etter hvilen var det rett på med treningsklærne. Idag hadde vi nemlig utrolig fint vær her i Stavanger noe som jeg følte at vi var nødt til å utnytte! Derfor fant vi frem sykkel og syklet oss en lang tur. Først syklet vi inn til Stavanger som var en ganske god tur. Det som er så kjekt med å sykle er jo at man ser så utrolig mye spennende på veien. Adrian storkoste seg når han så lastebiler, traktorer, gravemaskiner,katter,hunder,sykler osv. Etter å ha kommet til byen syklet vi andre veien igjen bare en annen vei. Da syklet vi innom en butikk hvor han fikk kjøpe seg en is. Rett og slett en liten pause. Etter isen og pausen syklet vi videre til Randaberg til min mamma. Her fikk vi middag, satt og snakket, solte oss osv. Veldig koselig besøk.

Etter å ha vært hos henne i noen timer syklet vi hjem igjen. Da kom også søsteren min på besøk, noe som vi startet med en aldri så liten tabataøkt. Nå har jeg vært i dusjen og har absolutt ingen planer om noe trening før i morgen eller dagen etter.

Alt i alt har jeg hatt en veldig slitsom dag, men også veldig kjekk dag. Ikke minst så har jeg også utrolig god samvittighet etter masse trening!

 

Håper dere også har hatt en flott dag i det fine været <3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde