Jeg bare elsker denne type trening!


17.08.2016 kl.19:49


TKM!!

TKM= Trening, kalorier, mat. I disse innleggene skriver jeg om hvilken treningsøkt jeg har valgt for dagen. Jeg legger også med bilder av enkelte øvelser. Jeg skriver også ned alt av mat jeg har spist hele dagen samt hvor mange kalorier det var i hver av måltidene men også hvor mange kalorier jeg har spist til sammen hele dagen. Vi du komme i gang kan det være en ide å spise nok som det samme og ikke minst trene på denne måten som både er styrke og kondisjon bare for å komme igang.

 

MAT&KALORIER:

 

08.00 Frokost: 139kcal

1 kokt ett og et halvt glass med frokost juice

 

13.00 Lunsj: 122 kcal

2 fiber balance knekkebrød med kavli mager ost kylling17.00 Middag: 630kcal

Thai pose fra butikken. (utrolig god! Kan legge ut et innlegg om denne)

 

21.00 Kveldsmat: 205kcal

Brødskive med ost

 

Når dagen er omme har jeg da spist 1096kcal av 1300kcal som er målet mitt. Maten går for tiden veldig bra. Jeg klarer å holde meg godt innenfor noe som jeg skylder litt på treningen. Jeg er godt i gang med treningen etter noen dager med latskap. Jeg merker fort at hvis jeg ikke er så nøye med maten så vil jeg fort komme til å bli sulten når jeg starter på igjen. Nå går dagene som en drøm. Jeg kan gå veldig lenge uten at jeg blir sulten noe som betyr at jeg ikke trenger å spise så alt for mye lengre. Jeg føler meg i topp form etter at jeg begynte å telle kalorier, herlig er det! Er du ikke i form eller lysten til og begynne å trene enda så gjør heller noe med maten. Maten er super viktig og kan gjøres på flere forskjellige og ikke minst enkle måter.

 

TRENING:

Etter sykkelturen samt tabata økten i går våknet jeg i dag med gangsperr alle herrens plasser dere kan tenke dere. Jeg sa til meg selv at jeg i vertfall ikke skulle trene idag. Men etter at jeg hadde levert Adrian til moren så fikk jeg jammen meg lyst til å trene allikevel. Men i dag kjente jeg at jeg var mer lysten til litt kjekkere trening enn å bare jogge, og derfor tok jeg turen til klatrefabrikken! Jeg tror jeg har fått klatring på hjernen. Det er så utrolig gøy, og vertfall nå når de har kommet med dette nye at du kan klatre alene uten at noen sikrer deg. Så idag var jeg der helt alene og klatret i rett over en time. Jeg merket at jeg klatret mye mer nå når jeg var alene. Hadde liksom ingen å snakke med, så da roterte jeg heller mye fortere på veggene. I følge appen jeg bruker forbrant jeg med å klatre i rett over en time ca 780 kcal. Dette er for meg mega boost! Når jeg ser disse tallene så får jeg enda mer lyst til å trene.

Nå har jeg faktisk akkurat byttet app fra MyFitnessPal til Lifesum. Begge appene gjør det samme, altså regner sammen hvor mange kalorier du kan spise hver dag for å gå ned så og så mye på så og så lang tid. Forskjellen på disse to appene og grunnen til at jeg byttet er at jeg synes at Lifesum var mye neklere å bruke og at det også her står hvor mange karbohydrater, proteiner og fett du får i deg. Før har jeg kun gått etter kaloriene og ikke noe annet. Nå har jeg spist bare vanlig mat i lengre tid og sett at jeg holder på å overstige der hvor det står fett alt for ofte. Det vil si at jeg har måttet kutte ut litt mat av og til eller vertfall byttet det ut med et sunnere alternativ for å holde den nede. 

 

   
 

Appen er genial! Så hvis du vil prøve den ut så søker du bare på Lifesum i appstore eller playbutikken. Når den er lastet ned skriver du inn høyde, vekt, hva målet ditt er osv. Da vil den kunne regne ut hvor mye du bør holde deg til hvis du vil oppnå målet ditt.

Prøv du også! 

 

 


6 kommentarer17.08.2016 kl.22:06

Hater trening men må gjøre det for det om ellers føles kroppen uvel 😁
Donormamma

18.08.2016 kl.16:56

Anonym: Enig! Kroppen trenger litt mosjon :-)
Rottelivet

17.08.2016 kl.23:21

Så fint at du har funnet en metode som du trives med og kan leve med! :)

God natt!
Leah Renèe

18.08.2016 kl.00:21

Jeg er veldig glad i lifesum, da det er så enkelt å putte inn de enkelte matvarene.

men 1 kokt egg og et halvt glass jus til frokost? Jeg er småspist av meg, men ett egg hadde ikke mettet hjørnetannen min engang :P
Donormamma

18.08.2016 kl.16:55

Leah Renèe: Hehe forstår godt hva du mener. Enkelte dager er bare slik at jeg rett og slett ikke har matlyst, og vertfall ikke morningene. Men å spise frokost er viktig så derfor spiste jeg vertfall litt.
Kjekt at du la igjen en kommentar! Ha en fin dag videre :-)
Leah Renèe

20.08.2016 kl.15:09

Det er helt sant! Det tar ofte mange timer før jeg i det hele tatt får i meg noe mat. Så frokosten blir til en lunsj i stedenfor. Så absolutt bedre med litt enn ingenting ;)


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde