TKM#6


19.08.2016 kl.19:47


TKM!!

TKM= Trening, kalorier, mat. I disse innleggene skriver jeg om hvilken treningsøkt jeg har valgt for dagen. Jeg legger også med bilder av enkelte øvelser. Jeg skriver også ned alt av mat jeg har spist hele dagen samt hvor mange kalorier det var i hver av måltidene men også hvor mange kalorier jeg har spist til sammen hele dagen. Vi du komme i gang kan det være en ide å spise nok som det samme og ikke minst trene på denne måten som både er styrke og kondisjon bare for å komme igang.

 

MAT&KALORIER:

08.00 Frokost: 152kcal

1 Brødskive med kreolsk kyllingsalat

 

11.00 Lunsj: 209kcal

Salat med diverse grønnsaker, egg og avokado

 

15.30 Middag: 462kcal

Taco

 

20.00 Snacks: 221kcal

Krone is


Forbrent: 360kcal

 

Når dagen er omme har jeg da spist ca 1044kcal av 1300kcal som er målet mitt. I tillegg har jeg også forbrent 360kcal noe som betyr at jeg har 616kcal igjen. Hadde såååå lite lyst å trene idag men denne her appen "lifesum" gjør meg ekstremt motivert! Jeg er superglad for å ha funnet den. Det er den som skal hjelpe meg til å kvitte meg med den dårlige selvfølelsen som jeg har slitt med i flere år. Har du ikke prøvd den så last den ned og prøv! 

  

TRENING

Idag kjørte jeg på med tabata igjen. Tabata har absolutt blitt en favoritt blant mine treningsøkter. Jeg får trent litt av alt noe som merkes veldig godt både under økten men også dagen etterpå. Å kunne trene i ca 30 min og kjenne gangsperren på flere steder på kroppen dagen etterpå er bare helt magisk! Før har jeg trodd at jeg måtte trene i flere timer hver eneste dag for å få det til. Om det bare er en halvtime nå så svetter jeg som en gal. Ikke minst så merker jeg også etterhvert at det begynner å bli strammere her og der. Hvis du lurer på hva tabata er så har jeg tidligere laget et innlegg om dette og det kan leses HER.

Til nå har jeg holdt meg til 4 sanger, men nå har jeg endelig begynt litt smålig med 5 sanger for å prøve og øke litt. Sist tok jeg 5, idag tok jeg 4 og er fornøyd med det. Sangene og øvelsene jeg brukte var:

 

Tabata 3:

1.Høye kneløft

2.Utfall

 

Tabata 4:

Situps

Seteløft

 

Tabata 5:

Planken

Armhevinger

 

Tabata 3:

Senke bena (mageøvelse)

Sit ups med magevri

 

Det som er så greit med tabata og grunnen til at jeg anbefaler det, er at ddu kan gjøre hjemme. Jeg har ii mange år brukt dårlig tid som unnskyldning. Jeg har ikke hatt tid til å gå på noe treningsstudio og derfor har jeg ikke trent i det hele tatt. Du får nok litt mer variert trening og ikke minst mye mer styrke trening av å gå på treningssenter. Men å trene tabata hjemme til du eventuelt får tid er absolutt noe jeg anbefaler! Så kom igjen folkens, PRØVPRØVPRØV! 

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde