Alt gikk som planlagt


19.08.2016 kl.20:05


God kveld alle sammen!

 

Beklager for sene innlegg idag, men idag har klokken igjen godt alt for fort i forhold til hva jeg hadde på planen. Vi våknet i 08 tiden i morges og begynte å små stresse litt med en gang. Idag var nemlig planen å gå på stranden! Når i satt og spiste frokost ringte også min mamma som hadde veldig lyst til å bli med. Så allerede i 09 tiden var vi avgårde! 

Vi pakket med oss lunsj, tepper, puter, spann og spader og kjørte avgårde for å hente bestemoren til Adrian. Hun hadde også pakket med seg kaffe, strikketøyet og gode varme klær. 

Endelig var vi på vei til stranden. Været så ut til å være på vår side noe som vi var veldig positive til. Når vi kom frem rigget vi oss godt til før vi fant frem lunsjen etterfulgt av masse lek. Vi storkoste oss hele gjengen! 
 

Når vi skulle hjem ble vi enige om å være med min mamma hjem. Så vi var der i noen timer hvor vi lekte en del både ute og inne før jeg og Adrian kjørte hjem for å lage middag. Når vi skulle ha middag kom søsteren min og en venninne av henne på besøk, noe som var veldig koselig! Nå har vi sittet her og kost oss masse.I kveld fikk jeg også en telefon fra ei venninne som spurte om jeg ville være med å bade. Så jeg skal fakisk avgårde å bade i et vann som ligger ett lite stykke unna om en liten stund. Dette tror jeg kan bli meget forfriskende men også ganske så kaldt. Gleder meg gjør jeg vertfall! 

 

Håper dere også har hatt en strålende dag! <3


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde