En uventet ending på dagen


20.08.2016 kl.20:28


God kveld alle sammen <3

 

jeg kan starte å si at planen idag var å være inne. Jeg hadde sett på vårmeldingen at det skulle pøse idg samt lyne. Derfor laget jeg tidligere et innlegg om gode tips til inne-aktiviteter slik andre også skulle få noen gode tips til hva å finne på om man har barn. 

Dagen vår startet veldig tidlig, noe som den har gjort i det siste. Vi spiste vell frokost i 07 tiden, noe som for meg er veldig tidlig. Men det første jeg gjorde var å sluke en stor kopp med kaffe slik at jeg skulle våkne, noe som fungerte! 

Etter frokosten fant vi frem en hau med pappesker som vi hadde liggende i boden etter at vi flyttet inn. Med disse valgte vi at vi ville lage et hus. Vi begynte med at vi snakket en del om hvordan vi ville at dette skulle se ut. Deretter begynte vi å tape, skjære og klippe det til. Jeg så fort at dette ikke kom til å bli et hus med tak og greier. Derfor valgte vi heller å lage en kosekrok. Adrian skulle absolutt ha dør, så en 'dør' ble det også.Når vi var ferdige med å tape dette sammen satte vi masse puteropp rundt 'veggene' og la en dyne i bunnen. Så kledde vi også veggene med tepper. 

Bare for å få det frem så er ikke jeg en av de kreative personene over hodet! Jeg eier ikke fantasi i det hele tatt. Men etter at jeg fikk barn så har jeg forstått hvor lite som faktisk skal til, så nå prøver jeg så godt jeg kan. Som alltid ble Adrian strålende fornøyd med kosekroken sin.

Etterpå lekte vi en del inne på rommet hans. Der var det togbanen det gikk i før vi begge tok en liten hvil. 
 

Etter hvilen snakket jeg med min pappa. Han ville gjerne ha besøk av oss noe som passet perfekt! Vi ble enige om og også overnatte, noe som vi begge synes er kjempe koselig! 

Når vi kom frem ble vi enige om å gå ut med båten. Været var veldig varierende men vi prøvde oss allikevel. Etter å ha dratt opp noen makreller begynte det å pøsregne! Klissbløte ble vi, men vi koste oss kjempe masse!

Etterpå var det rett inn og fortsette med lek,ol, kos og god mat. Nå har vi akkurat spist risotto, noe som var veldig godt! Må si jeg var skeptisk men at jeg ble meget positivt overrasket! 

Nå skal vi ut å sitte under varmelampene på terrassen å kose oss med ett glass vin og kanskje noe spill.

 

Dagen har vært helt topp selv om den ikke ble helt slik keg planla den. Håper dere også har hatt en perfekt dag <3

 


0 kommentarer
bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde