Ny uke er gått!


21.08.2016 kl.21:06


Nå er atter en gang uken slutt etter mange flotte nye opplevelser. Det er faktisk veldig rart hvor mye men også hvor lite man går igjennom på bare 7 dager. Vi møter nye mennesker, vi treffer bekjente, vi kvitter oss med personer som vi trodde var venner, vi kjøper nye ting for å så sitte igjen uten en krone. Dagene er som aldri like, noe som kan være både bra og dårlig. Jeg har bestemt meg for å begynne med UKENS her på bloggen fordi jeg synes selv at det er kjekt å lese dette på andre sine blogger. Jeg liker rett og slett å få en oppdatering på uken som har gått både på godt og vondt. På disse UKENS innleggene så kommer jeg også til å svare på spørsmål. Nå har jeg akkurat svart i kommentarfeltene til dere, men fra nå av vil dere komme til å få svar på disse innleggene. Håper dette er ett innlegg som dere kommer til å like <3

 

UKENS!

Blogg:

www.Sanatanikiran.no

Dette er ei sprudlende dame som valgte å skrive i kommentarfeltet at hun ønsker å være ukens blogg her på bloggen min. Derfor klikket jeg meg inn og syntes faktisk at bloggen hennes var interessant. Hun skriver om det å være mamma til ei datter, litt om meditasjon og en del om helse og velvære. Dette er slikt vertfall jeg interesserer meg for og kommer derfor til å lese videre. Hvis dette er en blogg du kunne tenke deg å lese så kan du klikke deg inn HER. 

Craving:

Her en dag skulle jeg ha lunsj. Jeg kjente at jeg var veldig sulten og ville ha noe som mettet godt da jeg også viste at det var en stund til middag. Da laget jeg meg havregrynsgrøt med litt sukrin og kanel på toppen. Dette var utrolig godt og mettet helt sinnsykt! Når vi spiste middag nærmere 8 timer etterpå var jeg enda ikke kjempe sulten. Så dette er absolutt noe jeg kommer til å lage mer av. Oppskrift, bilde og gjøremåte kommer i et innlegg om ikke så lenge.


aktivitet: 

Dette må da være innedagen vår som ikke helt ble en innedag allikevel. Halve dagen avr vi vertfall inne og vi storkoste oss! Vi fant på utrolig masse kjekt. Vil du lese mer om dette kan du klikke deg inn HER.


 

treningsprogram:

Denne uken har jeg faktisk lyst til å si sykling. Jeg har aldri likt å sykle og har alltid tenkt at den slags trening bare er tull og tøys. Men nå har vi syklet en del og det merkes faktisk allerede på bena, og ikke minst kondisen. Det at jeg også får trent i tillegg til å gjøre noe gøy med Adrian er jo også et pluss. På en god økt kan vi se alt fra traktorer, busser, biler, trailere, sauer osv. Dette er jo for han kjempe stas! Så sykling folkens, det er absolutt noe å kombinere treningen med slik at det ikke bare blir jogging og styrke.
 

høydepunkt:

Det må være den dagen når vi sto tiiiiiidlig opp for å gå på stranden med min mamma, altså hans bestemor. Det var utrolig koselig! Vi spiste lunsj, laget sandslott, hentet på vann og lekte. En perfekt dag etter min mening <3


 

treningslåt:

Gode gamle I like the way- Original Radio Edit- Eddy Wata

Mest leste innlegg: 

Det var faktisk innlegget om gode tips til inne aktiviteter med barna. Dette innlegget kan du lese HER 

 

Jeg har hatt en nydelig uke og det håper jeg dere også har hatt! Nå starter en ny uke i morgen og den starter med barnehagestart for vår del! Gleder meg til å dele innlegg med dere neste uke også <3

  

 

 


2 kommentarer


lisarorvik

21.08.2016 kl.21:22

Høres ut som en bra uke, liker disse innleggene :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
Merethe Høili Johansen

22.08.2016 kl.00:29

Liker sånne her innlegg med oppsummering av uken! Hørtes ut som du har hatt en bra uke også :)


bilde bilde bilde

MARITA

Mitt navn er Marita, jeg er 24 år gammel og bor i Stavanger.


OM BLOGGEN

Bloggen min handler kort fortalt om:
· Det å være en donormamma
· Veien å gå for å få donorbarn
· Mammakroppen
· Kroppspress
· Mat og trening
· Våre hverdager og mine mål
Legg deg selv, venner og familie til i gruppen "donormamma" på facebook og få med deg alle innleggene hvis dette er en blogg for deg eller dine<3 Håper du liker bloggen!


KONTAKT

marita-ha@live.no

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©bilde